Fyldt avocado er en hurtig forret, men også en lækker og let frokost. Her er opskriften, der blandt andet indeholder tun og korianderblade.
Fyldt avocado er en klassiker fra 80'erne. Dengang bestod retten blot af en halv avocado, hvor man kom tun ned i hullet fra stenen og toppede med mayonnaise.
Her har jeg valgt at udhule avocadoen helt, så frugtkødet blandes med tun finthakkede grøntsager, mango og creme fraiche.
En dejlig hurtig forret, men også en god lille frokostanretning, og så er den tilmed sund.
Opskrift på fyldt avocado

Fyldt avocado
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Flæk de to avocado på langs og fjern stenene. Udhul avocadoerne, så der kun er skallen tilbage. Kom frugtkødet i en skål og mos det sammen med en halv til en hel dåse tun.
- Finhak løg eller forårsløg, skær mango og agurk i små tern og skyl korianderbladene. Fjern dem fra stilkene.
- Bland det hele med avocadokødet. Tilsæt to spsk. creme fraiche samt salt og peber. Rør rundt. Tilsæt korianderbladene og lad nogen blive tilbage til pynt.
- Hæld fyldet i avocadoskallerne og server fyldt avocado til brød eller rugbrødschips.
Få tilsendt opskriften på mail
Tip
Du kan sagtens udskifte fyldet med lige præcis det, du bedst kan lide. For eksempel små kyllingetern i stedet for tun.
Her vil jeg anbefale, at du udskifter korianderbladene med riskhakket persille.
Server med ristet brød eller hjemmelavet rugbrødschips
Se andre opskrifter med avocado:
Tortillawraps med kylling og avocado
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments