Avocadosuppe er en cremet suppe, som smager dejligt med rejer eller krebsehaler. Server med et godt brød, så har du et godt, mættende måltid.
Avocadosuppe er lynhurtigt at lave, og så smager det dejligt. Især hvis du topper med gode rejer eller krebsehaler.
Det eneste du skal gøre, er at koge avocadokød i bouillon sammen med fløde, hvidløg og citron. Nemt og lækkert.
Server suppen med et godt brød, for eksempel det indiske fladbrød, naan, eller et sprødt surdejsbrød.
Se også disse lækre supper:
Opskrift på cremet avocadosuppe
Ingredienser
- 1 bouillonterning
- 5 dl vand kogende
- 2 stk avocado
- 1 citron saft herfra
- 2 dl fløde
- 4 fed hvidløg
- salt
- peber
Sådan gør du
- Kom vand og bouillonterning i en lille gryde og kog hurtigt op, til det bliver bouillon.
- Del avocadoerne, fjern sten og kom frugtkød i gryden sammen med finthakket hvidløg.
- Hæld fløde og citronsaft i gryden og blend det hele til en cremet suppe. Varm op igen og smag til med salt og peber.
- Drys med rejer eller krebsehaler og server din avocadosuppe sammen med et naanbrød.
Tip
Server denne avocadosuppe som en lækker frokostret med et godt brød og en køligt glas hvidvin.
Du kan også bruge hjemmelavede croutoner i din suppe, opskriften får du her: Croutoner - lynhurtige og dejlige sprøde.
Maria Ullergaard har en stor passion for mad, og leverer lækre opskrifter til Madens Verden. Følg hende også på @madoglivsnyderi på Instagram.