Indhold
Fritter af glaskål
Fremgangsmåde
- Varm ovnen op til 200 grader varmluft.
- Skær top og bund af 2 glaskål, og fjern også eventuelle blade på siderne. Du behøver ikke skrælle glaskål.
- Skær kålen i cirka halvanden centimeter tykke skiver.
- Skær derefter skiverne i stænger, så du nu har fritter med en tykkelse på ca. 1,5 gange 1,5 centimeter.
- Læg stængerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem ca. 30 minutter i ovnen.
- Læg forsigtigt glaskålsfritterne i en skål, og vend dem med 2 spsk olivenolie, flagesalt, friskkværnet peber og 1 håndfuld persille (hakket).
Få tilsendt opskriften på mail
Opskrift på fritter af glaskål
Fritter af glaskål er lækkert tilbehør, som du måske kender det fra sellerifritter eller de klassiske pommes frites.
Glaskål kaldes også for knudekål, og den er både sund og rimelig nem at anvende.
Og til fritter er den perfekt, da den er let at skære ud i stave/stænger til fritterne.
Opskriften er beregnet som tilbehør til fire personer, hvor du skal bruge to glaskål. Kålene er jo ikke så store.
Se flere opskrifter:
Servering
De færdige glaskålsfritter serveres straks som sundt tilbehør til mange retter med kød.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode




Holger Rørby Madsen skriver
Tak fordi du bruger min opskrift på glaskålsfritter. Kom gerne med din mening om den her.