• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Tilbehør › Fritter af glaskål - nemme kålfritter af knudekål

Fritter af glaskål - nemme kålfritter af knudekål

fritter af glaskål knudekål
Del gerne:
45
SHARES
FacebookMessenger45PinterestEmailSMSSubscribe

Her er min opskrift på fritter af glaskål, der også kaldes for knudekål. Den robuste kål skæres i stænger, som derefter bages møre i ovnen. Nem at lave.

Fritter af glaskål er lækkert tilbehør, som du måske kender det fra sellerifritter eller de klassiske pommes frites.

Glaskål kaldes også for knudekål, og den er både sund og rimelig nem at anvende.

Og til fritter er den perfekt, da den er let at skære ud i stave/stænger til fritterne.

Opskriften er beregnet som tilbehør til fire personer, hvor du skal bruge to glaskål. Kålene er jo ikke så store.

Ingredienser til fritter af glaskål

2 glaskål
2 spiseskefulde olivenolie
Flagesalt og friskkværnet peber
Persille

Fremgangsmåde

  1. Varm ovnen op til 200 grader varmluft.
  2. Skær top og bund af glaskålene, og fjern også eventuelle blade på siderne. Du behøver ikke skrælle glaskål.
  3. Skær kålen i cirka halvanden centimeter tykke skiver.
  4. Skær derefter skiverne i stænger, så du nu har fritter med en tykkelse på ca. 1,5 gange 1,5 centimeter.
  5. Læg stængerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem ca. 30 minutter i ovnen.
  6. Læg forsigtigt dine fritter af glaskål i en skål, og vend dem med lidt olivenolie, flagesalt, friskkværnet peber og finthakket persille.

De færdige glaskålsfritter serveres straks som sundt tilbehør til mange retter med kød.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Forsiden lige nu

Billede af sød kartoffelgryde.
Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler→ Se opskriften
Torsk - sunde retter
10 gode bud på sunde retter→ Se opskriften
Bobler
Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester→ Se opskriften
spaghetti med gulerødder
Spaghetti med gulerødder - nem kødfri pastaret→ Se opskriften
Hjemmebagte knækbrød
Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner→ Se opskriften
Billede med asparges.
Asparges - fakta og de bedste opskrifter→ Se opskriften
Billede af wokret med stangbønner.
Wokret med stangbønner og kylling→ Se opskriften
Madplan uge 24
Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter→ Se opskriften
billede med rabarbercrumble
Rabarbercrumble med friske eller frosne rabarber→ Se opskriften
kyllingebryst med frossen spinat
Kyllingebryst med frossen spinat→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her