God opskrift på fisk i tomatflødesovs, der laves af fladfisk, som du omvikler med skinke. Tomatflødesovs laves at tomatpasta og fløde.
Til fisk i tomatflødesovs til fire personer skal du bruge:
8 fileter af fladfisk, eventuelt skærising, rødspætte eller skrubbe
8 skiver parmaskinke
Tomatflødesovs laver du af
2,5 deciliter fløde
100 gram tomatpasta
2 teskefulde tørret oregano
Friskhakket persille
Salt og friskkværnet peber
Sådan laver du god fisk i tomatflødesovs:
Tjek at fisken er helt fri for ben. Drys så fileterne med en lille smule salt og lidt friskkværnet peber.
Rul fiskefileterne sammen fra haleenden, så du får en lille "roulade".
Omvikl med et stykke parmaskinke, og læg i et ildfast fad. Fortsæt på samme måde med de øvrige fiskefileter.
I en skål rører du fløden sammen med tomatpasta og en teskefulde tørret oregano. Smag tomatflødesovsen til med salt og peber.
Hæld den så over fiskerullerne i fadet, og drys yderligere en teskefuld oregano over.
Bag nu fisk med tomatflødesovs i en forvarmet ovn ved 200 grade varmluft, hvor den skal have cirka 15 minutter.
Tag fadet ud af ovnen, og drys lidt friskhakket persille over.
Servér straks sammen med friskkogt pasta og en nem salat med broccoli, små tomater og agurk.
Vidunderlig fisk i tomatflødesovs. Her er den lavet med skærising, men du kan også bruge rødspætter, skrubber eller andre fladfisk. Foto: Guffeliguf.dk.
Kom med din kommentar her