God opskrift på fisk i tomatflødesovs, der laves af fladfisk, som du omvikler med skinke. Tomatflødesovs laves at tomatpasta og fløde.
Til fisk i tomatflødesovs til fire personer skal du bruge:
8 fileter af fladfisk, eventuelt skærising, rødspætte eller skrubbe
8 skiver parmaskinke
Tomatflødesovs laver du af
2,5 deciliter fløde
100 gram tomatpasta
2 teskefulde tørret oregano
Friskhakket persille
Salt og friskkværnet peber
Sådan laver du god fisk i tomatflødesovs:
Tjek at fisken er helt fri for ben. Drys så fileterne med en lille smule salt og lidt friskkværnet peber.
Rul fiskefileterne sammen fra haleenden, så du får en lille "roulade".
Omvikl med et stykke parmaskinke, og læg i et ildfast fad. Fortsæt på samme måde med de øvrige fiskefileter.
I en skål rører du fløden sammen med tomatpasta og en teskefulde tørret oregano. Smag tomatflødesovsen til med salt og peber.
Hæld den så over fiskerullerne i fadet, og drys yderligere en teskefuld oregano over.
Bag nu fisk med tomatflødesovs i en forvarmet ovn ved 200 grade varmluft, hvor den skal have cirka 15 minutter.
Tag fadet ud af ovnen, og drys lidt friskhakket persille over.
Servér straks sammen med friskkogt pasta og en nem broccolisalat.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
K. Jensen
Jeg har prøvet at lave denne ret 2 gange. Begge gange med sejfilet og uden parmaskinken.
Første gang smagte det faktisk rigtigt godt, men syntes der manglede et eller andet i tomatflødesovsen, så anden gang prøvede jeg at tilføje 2 teskefulde dijon sennep og det gav lige det sidste til en god og hurtig ret, som hurtigt kan laves når man kommer sent og træt hjem fra arbejde 👍