Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Brunch, morgenmad og frokost › Figenpålæg - hjemmelavet smørepålæg med figner

Figenpålæg - hjemmelavet smørepålæg med figner

Figenpålæg
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1
SHARE
FacebookMessenger1PinterestEmailSMS

Figenpålæg er lavet af tørrede figner, og så har det et lækkert knas af cashewnødder. Smør det på brød, eller spis det, som det er.

Figenpålæg er lavet af tørrede figner, som blendes sammen med kakao, appelsinsaft og lidt cashewnødder, der giver den lækreste knas.

Det er virkelig nemt at lave denne opskrift, da du faktisk bare skal blende det hele sammen.

Derefter kan det serveres og nydes med det samme. Du kan også spise det som en snack eller bruge det i madpakken.

Det gode ved denne opskrift er, at der er naturlige ingredienser i, og du ved, hvad pålægget indeholder. Dermed undgår du konserveringsmidler og tilsætningsstoffer.

Opskrift på hjemmelavet figenpålæg

Figenpålæg

Rakel Seneca
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Samlet tid: 12 minutter min
Figenpålæg er lavet af tørrede figner, og så har det et lækkert knas af cashewnødder. Smør det på brød, eller spis det, som det er.
Antal: 1 portion
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 250 g figner (tørrede)
  • 2 spsk appelsinsaft
  • 2 spsk kakaopulver
  • 50 g cashewnødder (hakkede)
  • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde

  1. Start med at koge noget vand og kom de tørrede figner i det kogte vand. Lad dem nu stå i blød i cirka fem minutter.
  2. Si vandet fra og skær stilkene af fignerne, kom fignerne i en blender eller en foodprocessor, blend dem nu sammen.
  3. Tilføj appelsinsaft, kakaopulver og salt. Blend det godt sammen og smag til med eventuelt mere kakao eller appelsinsaft.
  4. Du kan også tilføje lidt vand, hvis du ønsker, at konsistensen skal være mere cremet.
  5. Hak cashewnødderne og bland dem sammen med fignerne. Nu er dit figenpålæg klar til at blive smurt på brød. Du kan også opbevare det i køleskabet.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Du kan sagtens eksperimentere med forskellige ingredienser, for eksempel kan du tilføje dadler, så du får mere sødme.

Cashewnødderne kan også udskiftes eller mikses med valnødder og mandler i dette figenpålæg.

Se også andre gode opskrifter med figner:

Figentærte med gedeost

Figenkage med mandler

Figenmarmelade med valnødder

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af pighvarsalat.
    Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk
  • billede med club sandwich
    Club sandwich (opskrift på en amerikansk favorit)
  • påske smørrebrød med torskerogn og æg
    Påske smørrebrød med torskerogn og æg
  • billede med brunchpandekager
    Brunchpandekager med bagepulver (nem opskrift til brunch)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required