Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Djævlekylling

Djævlekylling (opskrift med kylling, chili og peberfrugt)

djævlekylling
4.9 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
327
DELINGER
Facebook327PinterestSMSEmailMessenger
Indhold
  • Djævlekylling
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på djævlekylling
  • Note
  • Kommentarer

Djævlekylling

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.9 fra 7 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Djævlekylling er en populær kyllingeret, som er nem at lave til aftensmad. Få den skønne opskrift her med kylling, chili og peberfrugter.
Antal: 6
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 6 kyllingebryst
  • 3 rødløg (skåret i smalle både)
  • 2 røde peberfrugter ( i strimler)
  • 1 grøn peberfrugt ( i strimler)
  • 2 gule peberfrugter ( i strimler)
  • 3 porrer (godt rengjorte og skåret i tynde ringe)
  • 5 fed hvidløg (knust og finthakket)
  • salt og friskkværnet peber
  • Lidt kyllingekrydderi (evt. Nantucket Offshore Holiday Turkey Rub)
  • Lidt chilipulver (efter smag, husk det er en djævlekylling)
  • olie (til stegning)
  • 1½ dl hvidvin

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Skær evt. urenheder af kyllingebrystfileterne.
  2. Gør alle grøntsagerne klar.
  3. Kom peberfrugter, porrer og rødløg i en skål og vend dem sammen. Hold hvidløg for sig selv.
  4. Krydr kyllingefileterne på begge sider med salt, friskkværnet peber, chilipulver og kyllingekrydderi, evt. Nantucket Offshore Holiday Turkey Rub. Husk godt med chili, det er jo ikke for sjovt, at retten hedder djævlekylling.
  5. Varm lidt olie op på en pande og brun kyllingefileterne på begge sider, til de lige tager farve.
  6. Læg dem i et ovnfast fad der er så stort, så de kan lægge i et lag.
  7. Kom peberfrugter, rødløg og porrer på den samme pande som kyllingen blev stegt på - kom evt. lidt mere olie på hvis det er nødvendigt.
  8. Svits kort, til det hele begynder at falde lidt sammen, krydr med salt og friskkværnet peber.
  9. Kom hvidløg ved og vend rundt. Når hvidløget begynder at dufte, tages panden af varmen og grøntsagsblandingen hældes over kyllingestykkerne.
  10. Hæld hvidvin ved og sæt i en 200 grader varm ovn (varmluft) - hvis du ikke har varmluft så sæt temperaturen på 225 grader - og steg dit fad med djævlekylling i ca. 20 minutter på nederste rille.

Næringsindhold

Kalorier250kcalKulhydrater19gProtein31gFedt4gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt1gTransfedt0.02gKolesterol85mgNatrium558mgKalium884mgKostfibre3gSukker6gVitamin A2178IUVitamin C151mgCalcium62mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på djævlekylling

Så står den på djævlekylling, der er en skøn og lækker ret i fad med blandt andet kyllingefilet, peberfrugter og naturligvis chili.

Det er chilien, der fremkalder djævlefornemmelsen i denne ret, men du kan jo selv styre hvor stærk du ønsker din djævelske kylling.

Bemærk, at opskriften er beregnet til seks personer, så der er måske lidt i overskud til frokost dagen efter. Det bliver du glad for.

Se flere opskrifter:

  • Kylling i sennepssovs
  • Crispy chicken med indisk karrysauce og ris
  • Salat med jordskokker, spinat og spidskål
  • Tikka masala kylling
  • Italiensk kyllingeret - Jill Bidens opskrift

Note

Djævlekylling serveres straks, og gerne sammen med kogte brune ris, som du kan se kogetiden på her.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Rose Nielsen skriver

    juni 23, 2021 at 5:53 pm

    For en gangs skyldt synes jeg ikke kyllingen er kedelig (jeg er ikke ret glad for fjerkræ) men denne smager dejligt!
    Hilsen Rose

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required