• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Brunch, morgenmad og frokost › Crunch til koldskål eller til morgenmaden

Crunch til koldskål eller til morgenmaden

Crunch til koldskål
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
17
SHARES
FacebookMessenger17PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  24. august 2022 - Udgivet:  14. juli 2022

Crunch til koldskål giver koldskålen en rigtig dejlig konsistens og smag. Her får du en opskrift med blandt andet nødder og havregryn.

Crunch som denne er det perfekte tilbehør til en god, hjemmelavet koldskål. Men du kan naturligvis også bruge den over skyr, yoghurt og grød.

Det er et sprødt drys, som tager små ti minutter at lave, og så kan du opbevare det i en lukket beholder i et par uger.

På den måde har du altid drys til din koldskål eller morgenmad. Og skal du lave en hurtig dessert, kan du blande det med flødeskum og bær, så har du en lækker trifli.

Opskrift på hjemmelavet crunch

Crunch til koldskål
Karen SenecaKaren Seneca

Crunch til koldskål eller til morgenmaden

5 fra 1 stemme
Crunch til koldskål giver koldskålen en rigtig dejlig konsistens og smag. Her får du en opskrift med blandt andet nødder og havregryn.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 5 minutter min
Samlet tid 10 minutter min
Antal: 4 dl
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Kalorier: 247
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 35 g smør
  • 3 spsk sukker
  • 2,5 dl havregryn
  • 60 g nødder - hakket groft
  • 15 g kokosmel

Fremgangsmåde
 

  1. Smelt smørret på panden for medium varme, så det bliver gult og smeltet men ikke brunt.
  2. Tilsæt sukker og rør rundt, til det er smeltet.
  3. Hak nødderne og til sæt havregryn samt nødder og kokosmel.
  4. Rist det hele på panden, til det er får farve, men pas på med at riste det for meget, så det bliver brændt. Koldskålscrunch skal være lige tilpas gylden og ristet, så smager det fortrinligt på koldskål.
  5. Lad det køle lidt af, før du spiser det.

Næringsindhold

Kalorier: 247kcalKulhydrater: 22gProtein: 5gFedt: 16gMættet fedt: 6gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 0.3gKolesterol: 19mgNatrium: 69mgKalium: 136mgKostfibre: 4gSukker: 9gVitamin A: 221IUVitamin C: 0.1mgCalcium: 18mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Der er frit slag i forhold til, hvad du kan bruge i denne crunch, dog vil jeg anbefale at beholde to ingredienser: smør og havregryn.

Det er basen i godt drys, men om du bruger valnødder, mandler eller hasselnødder, er frivilligt. Det afhænger af din smag.

Du kan også komme græskarkerner i koldskålsdrysset i stedet for solsikkekerner.

Se andre opskrifter:

Koldskåls-is - frisk sommerdessert

Hjemmelavet granola på 10 minutter

Skyr med skovbærkompot og granola

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required