• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Brunch, morgenmad og frokost › Müsli - Sprød og lækker hjemmelavet müsli

Müsli - Sprød og lækker hjemmelavet müsli

Hjemmelavet müsli smager fantastisk og er let at lave. Prøv denne opskrift og server som her drysset på A-38 med frisk mango og granatæblekerner. Foto: Leif Bertelsen / Madensverden.dk
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 3. februar 2021 - Udgivet: 3. februar 2021

Prøv at lave din egen hjemmelavede müsli. Med denne opskift får du den lækreste sprøde müsli, og så er det super nemt at lave.

Her har du den lækreste opskrift på en knasende sprød hjemmelavet müsli. Opskriften har jeg fra min mor, der har lavet denne müsli, så længe jeg kan huske.

Den smager fantastisk og har den helt rigtige sprødhed fra ristningen i ovn og masser af smag fra nødder, frø og kokos.

Du behøver ikke følge opskriften slavisk, men brug hvad du har i skabene. Hjemmelavet müsli er en rigtig god måde at få tømt ud i rester i køkkenskabet af nødder, frø, kokos, tørret frugt osv. Den eneste grundregel er 500 gram havregryn.

Du kan også variere mængden af kokos, der giver en dejlig sprødhed og sødme til müslien.

Tilsæt også gerne tørrede bær eller tørret frugt som rosiner, tranebær, dadler osv. Både kokos og de tørrede bær giver mere sødme til retten og kan erstatte noget af sukkeret.

Opskrift på hjemmelavet müsli

Hjemmelavet müsli smager fantastisk og er let at lave. Prøv denne opskrift og server som her drysset på A-38 med frisk mango og granatæblekerner. Foto: Leif Bertelsen / Madensverden.dk
Charlotte Mithril

Müsli - sprød og lækker hjemmelavet müsli

5 fra 2 stemmer
Prøv at lave din egen hjemmelavede müsli. Med denne opskift får du den lækreste sprøde müsli, og så er det super nemt at lave.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 35 minutter min
Antal: 1 glas
Ret: Morgenmad
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 500 g havregryn
  • 150 g nødder
  • 50 g solsikkekerner
  • 25 g sesamfrø
  • 100 g hvedekim
  • 100 g kokosmel
  • 75 g sukker
  • 1 tsk vanillesukker
  • ½ tsk salt
  • 1,5 dl smagsneutral olie
  • 1,5 dl vand
  • Evt. 50 - 100 gram tørret frugt

Fremgangsmåde
 

  1. Kom alle de tørre ingredienser i en stor skål.
  2. Kom vand og olie i skålen og vend det hele godt rundt.
  3. Spred blandingen ud på en bageplade og bag i ovnen i 20-30 minutter ved 200 grader. Vend forsigtigt rundt en gang i mellem.
  4. Müsli er færdig, når den er gylden og sprød.
  5. Lad den køle af inden du putter den i en lufttæt beholder.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering og opskrifter

Brug müsli som drys på mejeriprodukter som skyr, ymer, A-38 osv. Har du lidt friske bær eller frisk frugt som mango, æble, melon, banan eller andet, får du en fantastisk sund og velsmagende start på dagen.

Müsli kan også bruges som det sprøde element i desserter eller på en frisk smoothie.

Se også disse opskrifter

Skyr med hjemmelavet granola opskrift

5 fra 5 stemmer
Skyr med hjemmelavet granola og skovbærkompot, der kan laves i en håndevending. Det er morgenmad, der mætter og stiller lækkersulten.
Gå til opskrift
skyr med hjemmelavet granola

Hjemmelavet granola på kun 10 minutter

4.5 fra 10 stemmer
Hjemmelavet granola på kun 10 minutter, så bliver det altså ikke lettere. Denne granola er både sund og lækker. Perfekt som morgenmad.
Gå til opskrift
Hjemmelavet granola

Boller med havreklid - langtidshævede og sprøde brød

4.9 fra 8 stemmer
Få min opskrift på sprøde boller med havreklid. Langtidshævede havreklidsboller med yoghurt, der hæver om natten. Meget lækre morgenbrød.
Gå til opskrift
boller med havreklid
Om Charlotte
charlotte mithril
Charlotte Mithril

Charlotte er fødevare- og ernæringsekspert og har en ph.d. om Ny Nordisk Hverdagsmad fra Institut for Human Ernæring, Københavns Universitet. Charlotte laver smagstest, vidensartikler og opskrifter til Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Forsiden lige nu

billede med mørbrad med asparges, kartofler og salviesmør
Mørbrad med asparges, kartofler og salviesmør→ Se opskriften
Nemme krebinetter med let sommerfrikassé opskrift
Krebinetter med let sommerfrikassé→ Se opskriften
Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.
Stegt fennikel med ærter og grønne asparges→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
billede med ærtegryde
Ærtegryde (opskrift på nem og hurtig gryderet med ærter)→ Se opskriften
kartoffelgratin med oksekød
Kartoffelgratin med oksekød→ Se opskriften
Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.
Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse→ Se opskriften
Krydrede kødboller opskrift med ras el hanout
Krydrede kødboller (opskrift med ras el hanout)→ Se opskriften
sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater→ Se opskriften
billede med skærekager
Skærekager (de bedste opskrifter på lækker skærekage)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required