• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Kager

Cremesnegle med glasur - nem og lækker opskrift

cremesnegle
Disse cremesnegle er helt uimodståelige, og det er super lækre kagesnegle med creme og remonce. Så bliver hjemmebagte kagesnegle ikke bedre. Foto: Holger Rørby Madsen, madensverden.dk.

Opdateret:  2. november 2024 - Udgivet:  19. september 2023

Del gerne:
113
SHARES
FacebookMessenger113PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Cremesnegle er lækre kagesnegle med creme og remonce, og her er en nem opskrift på dem. Du får 12 kager med creme af denne opskrift.
  2. Opskrift på cremesnegle
  3. Cremesnegle med glasur - nem og lækker opskrift
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Video
  8. Tips
4.9 fra 12 stemmer
Gå til opskrift

Cremesnegle er lækre kagesnegle med creme og remonce, og her er en nem opskrift på dem. Du får 12 kager med creme af denne opskrift.

Cremesnegle er en kær og elsket fætter til den klassiske kanelsnegl, og disse kagesnegle er altid et sikkert hit på kaffebordet.

Det er nemme snegle, der bages med creme i midten, og de smager altså himmelsk godt.

Du får 12 skønne cremesnegle af denne opskrift, og de kan sagtens fryses ned til senere brug.

Se også de lækre opskrifter på:

  • Kanelsnegle
  • Bløde kanelsnegle i airfryer
  • Onsdagssnegle
  • Romsnegle

Opskrift på cremesnegle

cremesnegle

Cremesnegle med glasur - nem og lækker opskrift

Cremesnegle er lækre kagesnegle med creme og remonce, og her er en nem opskrift på dem. Du får 12 kager med creme af denne opskrift.
Bedømmelse
4.9 fra 12 stemmer
RetKager
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 1 time time 10 minutter minutter
Antal 12 stk.
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 150 g mælk
  • 100 g smør
  • 10 g sukker
  • 30 g gær
  • 325 g hvedemel - plus lidt mere til æltning
  • 1 tsk kardemomme - stødt
  • 1 nip salt
  • 1 æg

Creme

  • 300 g kagecreme - se opskrift i linket

Remonce

  • 100 g smør
  • 80 g brun farin
  • 20 g majsstivelse
  • 2 tsk kanel

Pynt

  • 1 æg - sammenpisket
  • 2 spsk mælk
  • 2 spsk sukker
  • vand
  • flormelis

Fremgangsmåde

  • Smør smeltes i mælk, og du kan enten gøre det i en gryde eller i en lille skål i din mikroovn. Mælken må dog ikke blive for varm, og ikke over 37 grader.
  • Hæld det i en større skål, og rør sukker og gær ud i væsken.
  • Tilsæt hvedemel sammen med kardemomme, salt og æg, og rør dejen sammen.
  • Tag dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den godt sammen. Tilsæt nødvendig mængde mel. Dejen til cremesnegle kan sagtens æltes i hånden, men du kan også bruge en røremaskine.
  • Dejen lægges tilbage i skålen, og hæver nu i 20 minutter med et viskestykke over. Stil dejen et lunt sted.
  • Imens laver du kagecreme som anvist i linket under ingredienser. Du kan også bruge et pulverbrev. Rør også ingredienserne til remonce sammen.
  • Tag dejen op og rul den ud til et kvadrat på ca. 40 gange 40 centimeter. Husk mel på bordet, så dejen ikke hænger i.
  • Fordel remonce jævnt på dejen. Rul forsigtigt sammen til en roulade, og skær enderne af.
  • Del nu i 12 lige store cremesnegle, enten med en kniv eller sysnor. Sysnor giver et perfekt snit, og du gør det ved at stramme snoren om dejen i et hurtigt hiv.
  • Stil sneglene på bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve i 20 minutter.
  • Imens tændes ovnen på 200 grader almindelig over- og undervarme.
  • Med bagsiden af en teske presser du forsigtigt et hul i midten af hver cremesnegl, hvorefter der fyldes en teskefuld kagecreme i.
  • Pisk æg sammen med et par spiseskefulde mælk, og pensl kagesneglene.
  • Bag dine cremesnegle midt i ovnen i ca. 15 minutter, afhængig af hvor eget din ovn varmer.
  • Tag kagerne ud og pensl dem med sukkerstrygelse. Den laver du ved at røre to spiseskefulde sukker ud i to spiseskefulde kogende vand. Det gør cremesneglene mere blanke.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
341
% Daglig værdi*
Fedt
 
19
g
29
%
Mættet fedt
 
12
g
75
%
Transfedt
 
1
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
4
g
Kolesterol
 
65
mg
22
%
Natrium
 
153
mg
7
%
Kalium
 
84
mg
2
%
Kulhydrater
 
39
g
13
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
15
g
17
%
Protein
 
5
g
10
%
Vitamin A
 
481
IU
10
%
Vitamin C
 
0.05
mg
0
%
Calcium
 
35
mg
4
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Video

Kom med din mening

Tips

Når dine cremesnegle er kølet af, kan de pyntes med glasur.

Kagesnegle med creme er gode at fryse ned, men vent så med glasuren til du tager sneglene op af fryseren.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Ann-Charlott

    januar 17, 2025 at 10:13 am

    Uhm….
    Opskriften Bygget så pædagogisk op. Godt gået 👍👌✨✨✨✨✨

    Svar
  2. Else Marie

    januar 19, 2022 at 4:19 pm

    Cremesneglene blev rigtig gode. Remoncen blev i sneglene og det skyldes jo nok de 20 g majsstivelse. Det har jeg aldrig prøvet før. 👍

    Svar
  3. Pernille

    marts 15, 2021 at 10:26 am

    I skulle overveje at lave en romsnegl opskrift 🤩🤩

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      marts 15, 2021 at 10:33 am

      Hej Pernille
      Jamen det lyder lækkert - dem kommer der helt sikkert snart en opskrift på 🙂
      Glæd dig til lækre romsnegle a la Madens Verden.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  4. Anne Lise Hansen

    marts 14, 2021 at 6:15 pm

    Jeg kan ikke fadet til at fungere med login!! Skal logge ind hver gang , det virker møjbesværligt og jeg har betalt et års kontingent på 149,00kr! Hjælp udbedes!

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      marts 14, 2021 at 8:14 pm

      Hej Anne Lise
      Tak for det, og send mig lige en mail på hej@madensverden.dk - så hjælper jeg.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required