Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Chorizo i rødvin

Chorizo i rødvin

Chorizo i rødvin
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
9
SHARES
FacebookMessenger9PinterestEmailSMS

Chorizo i rødvin er en klassiker indenfor spansk tapas. På spansk hedder den enkle ret Chorizo al Vino Tinto, og den er fuld af smag.

Chorizo i rødvin har et langt mere malerisk navn på spansk end på dansk: Chorizo al Vino Tinto.

Det er en helt enkel anretning, som består af chorizo-skiver, der steges med hvidløg og derefter simrer i rødvin.

Og selvom den er virkelig let at lave og ganske enkel, ja, så smager den altså rigtig dejlig.

Brug en stærk chorizo-pølse, da det er den, som giver paprika- og chilismag til retten. Server herligheden som en snack eller som del af et tapas-bord.

Opskrift på chorizo i rødvin

Chorizo i rødvin

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Chorizo i rødvin er en klassiker indenfor spansk tapas. På spansk hedder den enkle ret Chorizo al Vino Tinto, og den er fuld af smag.
Antal: 4 personer
Ret: Snack
Køkken: Spansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g chorizo (i skiver)
  • 2 fed hvidløg (i skiver)
  • 1 stk laurbærblad
  • 1,5 dl rødvin
  • persille (grofthakket)

Fremgangsmåde

  1. Skær chorizoen i mundrette skiver, så man kan spise en hel uden at bide den over.
  2. Opvarm panden til medium-høj varme. Kom pølseskiverne på panden og steg dem i fem minutter, så de får lidt skorpe.
  3. Tilføj hvidløgsfed i skiver og laurbærblad, steg det med et par minutter.
  4. Nu hælder du 1,5 dl. rødvin i panden og lader chorizo-skiverne simre i 20 minutter, til vinen er kogt ind til ca. halvdelen.
  5. Hak persille groft og drys over retten lige før servering. Chorizo i rødvin kan serveres direkte fra panden til ristet brød eller en tapas-anretning.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Chorizo i rødvin er et glimrende indslag til tapas med blandt andet stegte rejer i hvidvinsolie, patatas brava, spansk tortilla og aioli.

Du kan bruge den rødvin, du foretrækker, men en Rioja går man ikke fejl af, når man laver spansk mad.

Se andre opskrifter til tapas:

Gambas al Ajillo

Stegte tapaspebre - pimientos de padrón

Dadler med bacon

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required