• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Chorizo i rødvin

Karen SenecaKaren Seneca
Chorizo i rødvin er en fast del af et godt tapas-bord. På spansk: Chorizo al Vino Tinto. Foto: Karen Seneca, Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Aftensmad

Oversigt over indhold

  1. Chorizo i rødvin er en klassiker indenfor spansk tapas. På spansk hedder den enkle ret Chorizo al Vino Tinto, og den er fuld af smag.
  2. Opskrift på chorizo i rødvin
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
  5. Tip
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift

Chorizo i rødvin er en klassiker indenfor spansk tapas. På spansk hedder den enkle ret Chorizo al Vino Tinto, og den er fuld af smag.

Chorizo i rødvin har et langt mere malerisk navn på spansk end på dansk: Chorizo al Vino Tinto.

Det er en helt enkel anretning, som består af chorizo-skiver, der steges med hvidløg og derefter simrer i rødvin.

Og selvom den er virkelig let at lave og ganske enkel, ja, så smager den altså rigtig dejlig.

Brug en stærk chorizo-pølse, da det er den, som giver paprika- og chilismag til retten. Server herligheden som en snack eller som del af et tapas-bord.

Opskrift på chorizo i rødvin

5 fra 1 stemme
RetSnack
KøkkenSpansk
Arbejdstid: 5 minutter minutter
Tilberedning: 30 minutter minutter
Samlet tid: 35 minutter minutter
Mængde: 4 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 200 gram chorizo - i skiver
  • 2 fed hvidløg - i skiver
  • 1 stk laurbærblad
  • 1,5 dl rødvin
  • persille - grofthakket
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Skær chorizoen i mundrette skiver, så man kan spise en hel uden at bide den over.
  • Opvarm panden til medium-høj varme. Kom pølseskiverne på panden og steg dem i fem minutter, så de får lidt skorpe.
  • Tilføj hvidløgsfed i skiver og laurbærblad, steg det med et par minutter.
  • Nu hælder du 1,5 dl. rødvin i panden og lader chorizo-skiverne simre i 20 minutter, til vinen er kogt ind til ca. halvdelen.
  • Hak persille groft og drys over retten lige før servering. Chorizo i rødvin kan serveres direkte fra panden til ristet brød eller en tapas-anretning.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Tip

Chorizo i rødvin er et glimrende indslag til tapas med blandt andet stegte rejer i hvidvinsolie, patatas brava, spansk tortilla og aioli.

Du kan bruge den rødvin, du foretrækker, men en Rioja går man ikke fejl af, når man laver spansk mad.

Se andre opskrifter til tapas:

Gambas al Ajillo

Stegte tapaspebre - pimientos de padrón

Dadler med bacon

Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 0
  • 7
  • 4
  • 3
  • 1
  • 2
  • Delt
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« 10 vigtige informationer om din opvaskemaskine
Jambalaya - kreolsk, krydret gryderet »

Populært indhold lige nu

kyllingebryst med frossen spinat

Kyllingebryst med frossen spinat og gulerødder i fad

billede med gulerodskage med frosting af flødeost

Gulerodskage opskrift - den bedste kage med gulerødder

billede med laks i ovn og ovnbagt laks

Ovnbagt laks - opskrift med stegetid på laks i ovn

Pandekager med svampe

Pandekager med svampe og spinat - vegetaropskrift

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

5 fra 1 stemme
Giv stjerner eller kommentér her
RetSnack
KøkkenSpansk
Arbejdstid: 5 minutter minutter
Tilberedning: 30 minutter minutter
Samlet tid: 35 minutter minutter
Mængde: 4 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup
  • Kålsalat med mandler og sennep
  • Ugens madplan uge 49
  • Favoritter fra Newyorker By Heart
  • Favorit sauce - nem opskrift der smager som Jensen's

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!