• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Sådan laver du Café de Paris kryddersmør

Sådan laver du Café de Paris kryddersmør

Det er nemt at forvande almindeligt smør til den mest fantastiske og bedste kryddersmør. Foto: Guffeliguf.dk.
Del gerne:
36
SHARES
FacebookMessenger36PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  21. juni 2023 - Udgivet:  20. maj 2016

Her er opskriften på den vaskeægte Café de Paris kryddersmør, som du kender fra mange restauranter. Kom en god klat kryddersmør på en velstegt bøf.

Kryddersmør er Guds gave til grillet kød, og her den bedste af dem alle. Det er det berømte Café de Paris smør med lutter gode sager, som mange restauranter benytter sig af.

Men den er nem at lave derhjemme, og her følger opskriften, der giver ca. 200 gram Cafe de Paris smør.

Ingredienser til kryddersmør

175 gram almindeligt smør
1 lille fed presset hvidløg
1 teskefuld løgpulver
1 pasteuriseret æggeblomme
1 strøget teskefuld Colman's sennepspulver
1 teskefuld citronsaft
1 spiseskefuld piskefløde
2 spiseskefulde friskhakket persille
1 teskefuld frisk timian
1 teskefuld paprika
1 teskefuld oregano
1 spiseskefuld worcestersauce

Fremgangsmåde

  1. Skær smørret i grove tern, og kom det i en skål.
  2. Tilsæt først krydderurterne, løgpulver og hvidløg, og ælt det hurtigt sammen med hænderne.
  3. Kom så de øvrige ingredienser i, og brug igen hænderne til at samle kryddersmørret.
  4. Find et stykke bagepapir frem, og læg kryddersmørret på papiret.
  5. Fold papiret op fra den ene ende og ind over smørret, og klem det let sammen, inden du ruller bagepapiret rundt om kryddersmørret.
  6. Sørg for, at bagepapiret lukker stramt sammen om smørret, og drej nu enderne på bagepapiret sammen indtil smørret er lukke helt inde i bagepapiret. Klip eventuelt overskydende papir i enderne af med en saks.
  7. Læg kryddersmørret på køl, hvor det gerne må lægge i mindst to timer. Så det når at blive helt koldt igen.
  8. Tag det ud og fjern bagepapiret, inden du skærer kryddersmørret i skiver.

Café de Paris kryddersmørret er helt fantastisk oven på en nygrillet bøf, der serveres med grillede asparges omviklet med parmaskinke og ovnbagte kartofler.

Hvis ikke du orker at rulle kryddersmørret ind i bagepapir, kan du også lægge det i en lille skål med låg, og sætte på køl.

Se også mine opskrifter på:

Bearnaisesmør

Hvidløgssmør

4 slags urtesmør

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Forsiden lige nu

billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften
mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
billede med simpel pastaret
Simpel pastaret - nem mad uden gryde og pande→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med creme anglaise med jordbær
Creme Anglaise med jordbær (lækker vaniljecreme)→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her