• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Sovs og sauce › Sådan laver du Café de Paris kryddersmør

Sådan laver du Café de Paris kryddersmør

Det er nemt at forvande almindeligt smør til den mest fantastiske og bedste kryddersmør. Foto: Guffeliguf.dk.
Del gerne:
36
SHARES
FacebookMessenger36PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 21. juni 2023 - Udgivet: 20. maj 2016

Her er opskriften på den vaskeægte Café de Paris kryddersmør, som du kender fra mange restauranter. Kom en god klat kryddersmør på en velstegt bøf.

Kryddersmør er Guds gave til grillet kød, og her den bedste af dem alle. Det er det berømte Café de Paris smør med lutter gode sager, som mange restauranter benytter sig af.

Men den er nem at lave derhjemme, og her følger opskriften, der giver ca. 200 gram Cafe de Paris smør.

Ingredienser til kryddersmør

175 gram almindeligt smør
1 lille fed presset hvidløg
1 teskefuld løgpulver
1 pasteuriseret æggeblomme
1 strøget teskefuld Colman's sennepspulver
1 teskefuld citronsaft
1 spiseskefuld piskefløde
2 spiseskefulde friskhakket persille
1 teskefuld frisk timian
1 teskefuld paprika
1 teskefuld oregano
1 spiseskefuld worcestersauce

Fremgangsmåde

  1. Skær smørret i grove tern, og kom det i en skål.
  2. Tilsæt først krydderurterne, løgpulver og hvidløg, og ælt det hurtigt sammen med hænderne.
  3. Kom så de øvrige ingredienser i, og brug igen hænderne til at samle kryddersmørret.
  4. Find et stykke bagepapir frem, og læg kryddersmørret på papiret.
  5. Fold papiret op fra den ene ende og ind over smørret, og klem det let sammen, inden du ruller bagepapiret rundt om kryddersmørret.
  6. Sørg for, at bagepapiret lukker stramt sammen om smørret, og drej nu enderne på bagepapiret sammen indtil smørret er lukke helt inde i bagepapiret. Klip eventuelt overskydende papir i enderne af med en saks.
  7. Læg kryddersmørret på køl, hvor det gerne må lægge i mindst to timer. Så det når at blive helt koldt igen.
  8. Tag det ud og fjern bagepapiret, inden du skærer kryddersmørret i skiver.

Café de Paris kryddersmørret er helt fantastisk oven på en nygrillet bøf, der serveres med grillede asparges omviklet med parmaskinke og ovnbagte kartofler.

Hvis ikke du orker at rulle kryddersmørret ind i bagepapir, kan du også lægge det i en lille skål med låg, og sætte på køl.

Se også mine opskrifter på:

Bearnaisesmør

Hvidløgssmør

4 slags urtesmør

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af salat med torsk og grøntsager.

Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Forsiden lige nu

Lasagne retter under 500 kalorier
10 madopskrifter på retter med under 500 kalorier→ Se opskriften
Ugens madplan uge 29
Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
Billede resultat for tilbehør til aftensmad
12 opskrifter på tilbehør til aftensmad→ Se opskriften
wok med edamamebønner og kylling
Wok med edamamebønner og kylling→ Se opskriften
billederesultat for havregrødsboller
Opskrift på lækre havregrødsboller→ Se opskriften
Hvad skal vi have at spise?
Hvad skal vi have at spise? Her får du 9 lækre retter→ Se opskriften
billede med frugttærte
Frugttærte med kransekage og flødecreme→ Se opskriften
Ugens vine uge 29, 2025
Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé→ Se opskriften
billede med hindbærsnittetærte
Hindbærsnittetærte med mazarin og lækkert fyld→ Se opskriften
billede for den du ved nok kage
Den du ved nok kage - nem opskrift på chokoladedrømmekage→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her