Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Burritos

Burritos (sådan laver du nemt den bedste burrito)

billederesultat for burritos
4.6 fra 23 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
70
SHARES
FacebookMessenger70PinterestEmailSMS
Indhold
  • Burritos
  • Opskrift på burritos
  • Servering
  • Kommentarer

Burritos

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.6 fra 23 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Her får du den bedste opskrift på burritos. Se hvordan du laver og ruller en lækker burrito med fyld af bla. oksekød og grøntsager.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Mexikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 løg finthakket
  • 3 fed hvidløg finthakket
  • olivenolie til stegning
  • 400 g hakket oksekød med 8-12% fedt
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 spsk tomatpasta
  • 1 rød peberfrugt i små tern
  • 1 dåse kidneybønner
  • 1 dåse majs lille dåse
  • salt og friskkværnet peber
  • 12 tortillas
  • 75 g salat blandet

Fremgangsmåde

  1. Find en stor stegepande frem, og sauter løg og hvidløg i olivenolie ved en god varme.
  2. Smuldr derefter hakket oksekød i, og lad det brune og blive gennemstegt.
  3. Derefter tilsættes de hakkede tomater sammen med tomatpasta.
  4. Skru lidt ned for varmen, hvorefter peberfrugt tilsættes sammen med kidneybønner og majs.
  5. Smag til med salt og friskkværnet peber, og eventuelt også lidt chili, hvis du ønsker en mere krydret og varm smag i dine burritos.
  6. Lad kødsovsen simre i ca. 20 minutter, hvor koger lidt ind.
  7. Varm dine tortillas, så de bliver bløde. Jeg plejer at pakke dem ind i sølvpapir, hvorefter de varmes i ovnen. Du kan godt varme 6 tortillas i samme stak, hvor de pakkes helt ind i alufolie. 180 grader varmluft i ca. 10 minutter. Så er dine tortillas bløde og kan rulles.
  8. Så er det blot at rulle dine burritos. Jeg plejer at komme lidt blandet salat i hver burrito sammen med kødsovs. Det er lækkert fyld.

Næringsindhold

Kalorier425kcalKulhydrater32gProtein25gFedt23gMættet fedt8gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt9gTransfedt1gKolesterol71mgNatrium893mgKalium970mgKostfibre8gSukker6gVitamin A1796IUVitamin C54mgCalcium99mgJern6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på burritos

Jeg elsker burritos, og så er de mexicanske pandekager med fyld meget nemme at lave.

Fyldet i en burrito kan selvfølgelig laves på utallige måder, men her får du min foretrukne opskrift med oksekød, bønner og andre lækre ingredienser.

Burritos kaldes også for taco de harina, og det er altså mexicanske tortillas (pandekager), som rulles med lækkert fyld.

De kan spises som de er, men du kan også give dine burritos en tur i ovnen, hvor de drysses med ost og bages knap 10 minutter - eller indtil osten er smeltet.

Opskriften er beregnet til fire personer, men antallet af tortillas - og dermed burritos - afhænger af hvor sultne I er. Og hvor store de mexicanske pandekager af, da de jo fås i flere størrelser.

Se længere nede hvordan du ruller en burrito - og de kan evt. serveres med en hjemmelavet guacamole til.

Se også disse opskrifter:

  • Video: Sådan foldes en burrito
  • Fyld til tortilla og burritos
  • Quesadillas

Servering

De færdige burritos kan serveres straks - og de er fremragende som aftensmad.

Både børn og voksne elsker en hjemmelavet burrito, det er skøn mad fra det mexicanske køkken.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. David Bonde Henriksen skriver

    juni 24, 2025 at 1:47 am

    Det er bedst at vente med at komme kidneybønner og majs i til efter kødsovsen har simret noget tid, så de ikke "koger ud" og bliver smattede. Ikke nogen særlig god opskrift i øvrigt. For meget dåsemad, fremfor friske ingredienser.

    Svar
  2. lars skriver

    maj 01, 2025 at 1:06 pm

    ikke så smagfuldt, men nemt og hurtigt lavet.

    Svar
  3. Simon skriver

    august 07, 2024 at 6:48 pm

    Hvis man putter noget oregano, tørret basilikum, og timian så giver det lidt mere smag.
    Næsten ens mængder af oregano og basilikum, men ca 1/2 til 1/3 timian.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required