• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Æggeretter › Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form

Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form

Billede med brunchæg i ovn
4.8 fra 17 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
214
SHARES
FacebookMessenger214PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  30. september 2023 - Udgivet:  30. september 2023

Indhold

  1. Dette er opskriften på brunchæg i ovn, hvor du steger et helt æg sammen med parmaskinke, tomat og purløg. Meget nem opskrift.
  2. Opskrift på brunchæg i ovn
  3. Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form
  4. Tips

Dette er opskriften på brunchæg i ovn, hvor du steger et helt æg sammen med parmaskinke, tomat og purløg. Meget nem opskrift.

Her kan du se hvordan du meget nemt laver brunchæg i ovnen, og det er en opskrift, der også er god at lave til mange personer.

Du kan lave æggene i de små ildfaste skåle, der også kaldes kokotter, eller blot anvende en form til muffins, hvor der typisk er plads til 12 stk.

Parmaskinke kan udskiftes med en spansk serranoskinke, og du kan også anvende bacon.

Opskriften er til én person, men den er jo nem at gange op.

Opskrift på brunchæg i ovn

Billede med brunchæg i ovn
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form

4.77 fra 17 stemmer
Dette er opskriften på brunchæg i ovn, hvor du steger et helt æg sammen med parmaskinke, tomat og purløg. Meget nem opskrift.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 1
Ret: Morgenmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 110
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 skive parmaskinke
  • 1 æg
  • 1 lille tomat
  • purløg
  • salt og friskkværnet peber
  • Lidt olie - til smøring af skålen

Fremgangsmåde
 

  1. Smør skålen med lidt olie.
  2. Læg forsigtigt en skive skinke i skålen, så den dækker bunden og halvvejs op af siden.
  3. Slå et æg ud og hæld det forsigtigt ned i skålen.
  4. Skær tomaten i kvarte og stik den ned til ægget, men pas på du ikke ødelægger æggeblommen.
  5. Krydr med salt og peber, og drys med lidt finthakket purløg.
  6. Forvarm ovnen til 175 grader varmluft, og bag dit brunchæg i cirka 20 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 110kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening
Billede resultat for brunchæg
Her ser du en lille skål (kokotte eller ramekin), der er fyldt med en skive parmaskinke, et æg, lidt tomat og purløg. Nu skal den bages i 20 minutter, og så er den klar til morgenbordet. Foto: Madensverden.dk.

Tips

Det færdige æg serveres straks.

Du kan enten servere ægget i skålen, eller forsigtigt tage det ud og anrette på tallerken eller fad.

Se også mine opskrifter på:

  • Spidskål med parmaskinke i ovn (nemt tilbehør)
  • Laks med parmaskinke, stuvet spinat og pasta
  • Kylling med bacon, porre og spinat i fad
  • Lækker melonsalat med parmaskinke
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Søren Heide

    februar 18, 2024 at 8:59 am

    Hej Holger
    Så er brunch æg i ovm testet og fundet absolut i orden.

    Svar
  2. Elsebeth Stein

    september 10, 2023 at 1:16 pm

    Rart hvis du også oplyste tid og grader i en Airfryer ( gælder alle opskrifter) 👍

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      september 10, 2023 at 4:48 pm

      Hej Elsebeth
      Det er da en god pointe - det begynder jeg på fra nu af. Og skal nok også lige få opdateret en række af de ældre opskrifter med tid og temperatur til Airfryer.
      Tak.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required