Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Æggeretter › Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form

Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form

Billede med brunchæg i ovn
4.8 fra 17 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
232
SHARES
FacebookMessenger232PinterestEmailSMS

Dette er opskriften på brunchæg i ovn, hvor du steger et helt æg sammen med parmaskinke, tomat og purløg. Meget nem opskrift.

Her kan du se hvordan du meget nemt laver brunchæg i ovnen, og det er en opskrift, der også er god at lave til mange personer.

Du kan lave æggene i de små ildfaste skåle, der også kaldes kokotter, eller blot anvende en form til muffins, hvor der typisk er plads til 12 stk.

Parmaskinke kan udskiftes med en spansk serranoskinke, og du kan også anvende bacon. Opskriften er til én person, men den er jo nem at gange op.

Indhold
  • Dette er opskriften på brunchæg i ovn, hvor du steger et helt æg sammen med parmaskinke, tomat og purløg. Meget nem opskrift.
  • Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Tips
  • Kommentarer

Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 17 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Dette er opskriften på brunchæg i ovn, hvor du steger et helt æg sammen med parmaskinke, tomat og purløg. Meget nem opskrift.
Antal: 1
Ret: Morgenmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 skive parmaskinke
  • 1 æg
  • 1 lille tomat
  • purløg
  • salt og friskkværnet peber
  • Lidt olie til smøring af skålen

Fremgangsmåde

  1. Smør skålen med lidt olie.
  2. Læg forsigtigt en skive skinke i skålen, så den dækker bunden og halvvejs op af siden.
  3. Slå et æg ud og hæld det forsigtigt ned i skålen.
  4. Skær tomaten i kvarte og stik den ned til ægget, men pas på du ikke ødelægger æggeblommen.
  5. Krydr med salt og peber, og drys med lidt finthakket purløg.
  6. Forvarm ovnen til 175 grader varmluft, og bag dit brunchæg i cirka 20 minutter.

Næringsindhold

Kalorier110kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening
Billede resultat for brunchæg

Tips

Det færdige æg serveres straks.

Du kan enten servere ægget i skålen, eller forsigtigt tage det ud og anrette på tallerken eller fad.

Flere inspirerende opskrifter:

Ovnbagte æg med spinat i små forme
Her får du en nem opskrift på æg med spinat, der bages i ovnen. Æggespinaten bages i små forme og er god til morgenmad.
Se opskriften her
Billederesultat for æg med spinat
Verdens bedste æggekage
En nem opskrift på traditionel æggekage med bacon på pande. Æggekagen er en dansk klassiker, og her får du også kokkens bedste æggekagetips.
Se opskriften her
billede med æggekage med bacon og tomater
Æggemuffins - nem opskrift
Sådan laver du æggemuffins med spinat, bacon og peberfrugt. En nem opskrift på muffins med æg og fyld til morgenmad eller frokost.
Se opskriften her
billede med æggemuffins
Spejlæg
Spejlæg er måske ikke så svære at lave, men der er alligevel et par gode råd at hente i denne opskrift på spejlæg på panden. Blandt andet skal du passe på med varmen - og gem så peberet til sidst.
Se opskriften her
Billede med spejlæg.
Omelet - nem og klassisk opskrift på omelette
Prøv denne enkle opskrift på en klassisk omelet. Den er nem at tilberede og perfekt til enhver anledning. Traditionel omelette.
Se opskriften her
Billede af omelet.
Røræg og scrambled eggs i gryde, ovn og til brunch
Opskrift på røræg. Her kan du se hvordan du laver scrambled eggs, både den almindelige, i ovn, uden mælk, til mange og meget andet.
Se opskriften her
Billede for røræg.
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Søren Heide skriver

    februar 18, 2024 at 8:59 am

    Hej Holger
    Så er brunch æg i ovm testet og fundet absolut i orden.

    Svar
  2. Elsebeth Stein skriver

    september 10, 2023 at 1:16 pm

    Rart hvis du også oplyste tid og grader i en Airfryer ( gælder alle opskrifter) 👍

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      september 10, 2023 at 4:48 pm

      Hej Elsebeth
      Det er da en god pointe - det begynder jeg på fra nu af. Og skal nok også lige få opdateret en række af de ældre opskrifter med tid og temperatur til Airfryer.
      Tak.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • billede med broccoligratin
    Broccoligratin (nem gratin med broccoli og gulerødder)
  • Billederesultat for æg med spinat
    Ovnbagte æg med spinat i små forme
  • En lækker og åben omelet, der laves med blandt andet rød peberfrugt og bacon. Omeletten er ret hurtig at lave, og den er god til både morgenmad og frokost. Foto: Madensverden.dk.
    Åben omelet med peberfrugt og bacon
  • billederesultat for æggewraps med laks og kylling
    Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required