En nem opskrift på hvordan du laver sprøde brødstykker med hvidløg ud af daggammelt brød. Perfekt som brød til maden og nemt at lave.
Du skal endelig ikke smide daggammelt brød ud, men i stedet kan du nemt og hurtigt lave det om til sprøde og skønne brødstykker med hvidløg.
Og du skal ikke bruge hverken meget tid eller mange ingredienser til det.
Til gengæld har du et lækkert stykke brød til maden.
Opskriften er til fire personer, og du skal anvende hvedebrød, altså franskbrød, italiensk brød eller lignende.
Opskrift på brødstykker med hvidløg
Brødstykker med hvidløg af daggammelt brød
Ingredienser
- 4 skiver hvedebrød - eks. hjemmebagt ciabattabrød
- 1 dl olivenolie
- 4 fed hvidløg
- oregano - tørret
- salt
Fremgangsmåde
- Del hver skive brød på midten, så du nu har otte stykker brød.
- Læg brødskiverne på en bageplade med bagepapir.
- Kom olien i en skål og pres hvidløgsfed ned i olien. Mas det godt sammen.
- Pensl så hver brødskive med en rigelig mængde hvidløgsolie, hvor brødet suger olien til sig. Det giver masser af smag.
- Drys med lidt oregano og groft salt.
- Stil brødene ind i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, og bag dem nu i cirka fem minutter. Eventuelt lidt længere hvis du ønsker dine brødstykker med hvidløg endnu mere sprøde.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Servér straks dine brødstykker med hvidløg til din aftensmad, eventuelt til denne lækre spaghetti med bacon.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: