Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Brød › Brødstykker med hvidløg af daggammelt brød

Brødstykker med hvidløg af daggammelt brød

billederesultat for brødstykker med hvidløg
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
232
SHARES
FacebookMessenger232PinterestEmailSMS

En nem opskrift på hvordan du laver sprøde brødstykker med hvidløg ud af daggammelt brød. Perfekt som brød til maden og nemt at lave.

Du skal endelig ikke smide daggammelt brød ud, men i stedet kan du nemt og hurtigt lave det om til sprøde og skønne brødstykker med hvidløg.

Og du skal ikke bruge hverken meget tid eller mange ingredienser til det.

Til gengæld har du et lækkert stykke brød til maden.

Opskriften er til fire personer, og du skal anvende hvedebrød, altså franskbrød, italiensk brød eller lignende.

Opskrift på brødstykker med hvidløg

Brødstykker med hvidløg af daggammelt brød

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
En nem opskrift på hvordan du laver sprøde brødstykker med hvidløg ud af daggammelt brød. Perfekt som brød til maden og nemt at lave.
Antal: 4 personer
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 skiver hvedebrød eks. hjemmebagt ciabattabrød
  • 1 dl olivenolie
  • 4 fed hvidløg
  • oregano tørret
  • salt

Fremgangsmåde

  1. Del hver skive brød på midten, så du nu har otte stykker brød.
  2. Læg brødskiverne på en bageplade med bagepapir.
  3. Kom olien i en skål og pres hvidløgsfed ned i olien. Mas det godt sammen.
  4. Pensl så hver brødskive med en rigelig mængde hvidløgsolie, hvor brødet suger olien til sig. Det giver masser af smag.
  5. Drys med lidt oregano og groft salt.
  6. Stil brødene ind i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, og bag dem nu i cirka fem minutter. Eventuelt lidt længere hvis du ønsker dine brødstykker med hvidløg endnu mere sprøde.

Næringsindhold

Kalorier100kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Servér straks dine brødstykker med hvidløg til din aftensmad, eventuelt til denne lækre spaghetti med bacon.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af koldthævet brød i gryde med surdej.
    Koldhævet brød i gryde med surdej (brød uden gær)
  • Billede med havregrynsbrød.
    Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)
  • billede med pølsehorn bagt med fuldkornsmel
    Verdens bedste pølsehorn med fuldkorn
  • Billede af sandwichboller.
    Sandwichboller (lækre og nemme brød til sandwich)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required