• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Bradepandepizza

Bradepandepizza

billederesultat for bradepandepizza
Bradepandepizza er lækker aftensmad til hele familien, og pizzaen er meget nem at lave. Kan toppes med forskelligt fyld. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  1. august 2024 - Udgivet:  27. september 2021

Del gerne:
29
SHARES
FacebookMessenger29PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her får du min opskrift på bradepandepizza. En lækker og sprød pizza, der fylder en hel bradepande, og som er meget nem at bage i ovnen.
  2. Opskrift på bradepandepizza
  3. Bradepandepizza - nem og lækker
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Video
  8. Tips
Gå til opskrift

Her får du min opskrift på bradepandepizza. En lækker og sprød pizza, der fylder en hel bradepande, og som er meget nem at bage i ovnen.

Bradepandepizza var blandt andet et stort hit tilbage i 1990erne, hvor man typisk dengang lavede pizza med en god kødsovs som fyld.

Det kan man stadig gøre, men du kan også lave den i lidt mere let udgave, hvor pizzaen forbages med pizzasauce, og efterfølgende toppes med eks. mozzarella, skinke eller andet, inden den bages færdig i ovnen.

Fyldet på en bradepandepizza kan jo varieres i det uendelige, men her er min grundopskrift - og så kan du selv toppe den med lige hvad du vil.

Opskriften er beregnet til fire personer. Se også min grundopskrift på italiensk pizzadej.

Husk også at se disse opskrifter:

  • Big Mac roulade
  • Salatpizza
  • Pizza Margherita

Opskrift på bradepandepizza

billederesultat for bradepandepizza

Bradepandepizza - nem og lækker

Her får du min opskrift på bradepandepizza. En lækker og sprød pizza, der fylder en hel bradepande, og som er meget nem at bage i ovnen.
Bedømmelse
5 fra 6 stemmer
RetPizza
Arbejdstid: 20 minutter minutter
Tilberedning: 25 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 275 g vand - gerne lunkent
  • 20 g gær
  • 425 g pizzamel - italiensk hvedemel tipo 00
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt
  • pizzasauce - gerne en hjemmelavet pizzasauce
  • mozzarella - brækket i mindre stykker
  • oregano - til drys

Fremgangsmåde

  • Lunkent vand og gær røres sammen. Dejen til bradepandepizza er nemmest at ælte i røremaskine, men kan naturligvis også klares i hånden.
  • Kom så hvedemel i sammen med olivenolie og salt, og ælt dejen ved middel hastighed i ca. 10 minutter, så dejen slipper kanten på skålen.
  • Pizzadejen virkes op og lægges til hævning i skål med husholdningsfilm og et viskestykke over. Hævetiden er en time.
  • Forvarm ovnen til 230 grader varmluft, og læg et stykke bagepapir på en bageplade.
  • Virk dejen op og rul den derefter ud til en størrelse svarende til bagepladen.
  • Smør et lag pizzasauce på og drys lidt tørret tørret oregano over.
  • Bag din bradepandepizza midt i ovnen, og den skal have cirka have 15 minutter i første omgang.
  • Tag pizzaen ud og fordel mozzarella i grove stykker over pizzaen. Du skal ikke skære mozzarellaen ud - men brække den i stykker.
  • Kom også andet fyld på, og det kan være toppe af hakket oksekød, pepperoni, tomater, peberfrugt, ananas, champignon eller andet.
  • Stil pizzaen tilbage i ovnen, og bag den nu i yderligere ca. 7-8 minutter. Hold øje med den.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
563
% Daglig værdi*
Fedt
 
17
g
26
%
Mættet fedt
 
5
g
31
%
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
9
g
Kolesterol
 
20
mg
7
%
Natrium
 
805
mg
35
%
Kalium
 
200
mg
6
%
Kulhydrater
 
83
g
28
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
1
g
1
%
Protein
 
17
g
34
%
Vitamin A
 
223
IU
4
%
Vitamin C
 
1
mg
1
%
Calcium
 
147
mg
15
%
Jern
 
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Video

Kom med din mening

Tips

Den færdigbagte bradepandepizza kan evt. lige pyntes med lidt rucola eller spinat inden servering.

Friske skiver parmaskinke er også god på pizzaen.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Pernille Jensen

    april 28, 2024 at 1:20 pm

    Hej Holger ☺️
    Hvordan kan det være, at du forbager dine pizzabunde? Er der fordele ved det, og er det nødvendigt?
    Mvh Pernille

    Svar
  2. Lars Jacobsen

    maj 28, 2021 at 7:49 pm

    Madens verden har rigtig mange god opskrifter, men siden er utrolig besværlig at arbejde med, hvis man ønsker at gemme opskrifter i forskellige katagorier! ☹️ ☹️ ☹️
    Man kan konstatere at der er plads til forbedringer!
    Hvorfor er der ikke i app til siden?
    Mvh Lars

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      maj 31, 2021 at 4:11 pm

      Hej Lars
      Tak for indspark - det er da en god idé. Tak for det - den tager jeg med videre 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
    • Ole

      november 13, 2022 at 2:23 am

      Du har vel hørt om bogmærker / bookmarks i din browser, ik'!? Alt skal vel ikke drejes om en "App" idag? Hvis du syntes siden er svær at arbejde med, er det endnu en bekræftelse på, at den nyere generation er så afhængige af deres telefon, at den næsten skal minde dem om at de skal huske at trække vejret!

      Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required