• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Bounty - opskrift på kokosstænger med 3 ingredienser

Holger Rørby Madsen
Verdens bedste bounty opskrift. Det er meget nemt at lave de lækre koksbrød selv, og de skal naturligvis overtrækkes med en tyk mælkechokolade. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Søde sager

Oversigt over indhold

  1. Bounty opskrift: Det er særdeles nemt at lave bounty kokosstænger i dit eget køkken. Du skal blot bruge tre ingredienser.
  2. Opskrift på Bounty
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
  5. Næringsindhold
  6. Tips
4.80 fra 10 stemmer
Gå til opskrift

Bounty opskrift: Det er særdeles nemt at lave bounty kokosstænger i dit eget køkken. Du skal blot bruge tre ingredienser.

Hvis du er glad for Bounty, skal du absolut prøve denne nemme og lækre bounty opskrift.

Kokosstængerne laves med blot tre ingredienser, så nemmere bliver det ikke.

Opskriften giver 8-10 kokosbrød.

Opskrift på Bounty

4.8 fra 10 stemmer
RetSøde sager
KøkkenDansk
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Samlet tid: 2 timer timer 15 minutter minutter
Mængde: 10 stk.
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 200 gram kondenseret mælk
  • 110 gram kokosmel
  • 150 gram lys overtrækschokolade - mælkechokolade
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Vej kondenseret mælk af i en skål sammen med kokosmel.
  • Rør det godt sammen, så massen binder helt sammen.
  • Del kokosmassen i 8-10 portioner - afhængig af hvor store du ønsker dine bounty brød.
  • Form dem nu til mere firkantede brød, Brug eventuel en kniv for at lave de lige kanter. Og jo, på grund af den kondenserede mælk er det en fedtet omgang.
  • Læg de færdige brød på køl i 2-3 timer, så de at stivne helt.
  • Smelt den lyse mælkechokolade, gør det eventuelt i en mikrobølgeovn.
  • Læg et bounty brød på en gaffel, og overtræk den med mælkechokolade. Læg derefter på et stykke bagepapir.
  • Fortsat på samme måde med de øvrige kokosstænger.
  • Du kan også vælge at dyppe hele bountyen nede i den smeltede chokoade.
  • Vær i øvrigt opmærksom på, at mælkechokoladen stivner hurtigt på de kolde kokosbrød, og derfor er de nemme at overtrække med et tykt lag chokolade.
  • Stil til side indtil chokoladen er helt tør.

Næringsindhold

Næringsindhold
Bounty - opskrift på kokosstænger med 3 ingredienser
Mængde pr. portion
Kalorier
187
% Daglig værdi*
Fedt
 
8
g
12
%
Mættet fedt
 
6
g
38
%
Flerumættet fedt
 
0.2
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Kolesterol
 
7
mg
2
%
Natrium
 
51
mg
2
%
Kalium
 
118
mg
3
%
Kulhydrater
 
26
g
9
%
Kostfibre
 
5
g
21
%
Sukker
 
19
g
21
%
Protein
 
4
g
8
%
Vitamin A
 
53
IU
1
%
Vitamin C
 
1
mg
1
%
Calcium
 
60
mg
6
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Tips

I denne bounty opskrift har jeg anvendt lys mælkechokolade. Du kan selvfølgelig også lave dem med en mørk chokolade.

Hvis du lave en større portion, kan du bare gange opskriften op.

Og så spørger du måske: Hvor kan jeg købe kondenseret mælk? Det kan du blandt andet i Rema 1000, men den kondenserede mælk er faktisk også på hylderne i mange andre supermarkeder.

Se også disse lækre opskrifter:

billede med flødebollekage
Flødebollekage
Se opskriften
Billede resultat for hjemmelavede flødeboller
Hjemmelavede flødeboller med eller uden kokos
Se opskriften
Verdens bedste romkugler lavet af kagerester og Nutella. Hjemmelavede luksus trøfler, der laves med rester af wienerbrød og andre lækre sager, og de er altså meget nemme at lave. Her er romkuglerne trillet i farvet krymmel, men du kan også vende dem i kokos. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Danmars bedste romkugler
Se opskriften
Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 1.7K
  • 35
  • 2
  • 2
  • 2
  • 4
  • Delt
Om Holger
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Med omkring 2 mio. brugere hver måned er madensverden.dk et af Danmarks største madmedier, og her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse, og husk du altid er velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Gastrik med rødvin så saucen bliver helt perfekt
Opskrift på nem spinatlasagne med bacon »

Populært indhold lige nu

billede til gryderet i ovn

Gryderet i ovn med masser af grøntsager

billede med tærte med spidskål og bacon

Lækker tærte med spidskål og bacon

billede med råkostsalat med spidskål

Råkostsalat med spidskål og gulerødder

Madlavningsfløde

Madlavningsfløde - alt du skal vide om fløden

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

4.8 fra 10 stemmer
Giv stjerner eller kommentér her
RetSøde sager
KøkkenDansk
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Samlet tid: 2 timer timer 15 minutter minutter
Mængde: 10 stk.
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup
  • Kålsalat med mandler og sennep
  • Ugens madplan uge 49

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!