Bounty opskrift: Det er særdeles nemt at lave bounty kokosstænger i dit eget køkken. Du skal blot bruge tre ingredienser.
Hvis du er glad for Bounty, skal du absolut prøve denne nemme og lækre bounty opskrift.
Kokosstængerne laves med blot tre ingredienser, så nemmere bliver det ikke.
Se også mine opskrifter på:
- Bountykage (nem kokoskage med Marabou topping)
- Studenterbrød med Nutella (opskrift på luksusudgaven)
- Hjemmelavede Oreos på kun 20 minutter
- Hjemmelavet Daim
- Hjemmelavet Twix
Opskrift på hjemmelavet Bounty
Opskriften giver 8-10 kokosbrød.
Bounty kokosstænger
Ingredienser
- 200 gram kondenseret mælk
- 110 gram kokosmel
- 150 gram lys overtrækschokolade - mælkechokolade
Sådan gør du
- Vej kondenseret mælk af i en skål sammen med kokosmel.
- Rør det godt sammen, så massen binder helt sammen.
- Del kokosmassen i 8-10 portioner - afhængig af hvor store du ønsker dine bounty brød.
- Form dem nu til mere firkantede brød, Brug eventuel en kniv for at lave de lige kanter. Og jo, på grund af den kondenserede mælk er det en fedtet omgang.
- Læg de færdige brød på køl i 2-3 timer, så de at stivne helt.
- Smelt den lyse mælkechokolade, gør det eventuelt i en mikrobølgeovn.
- Læg et bounty brød på en gaffel, og overtræk den med mælkechokolade. Læg derefter på et stykke bagepapir.
- Fortsat på samme måde med de øvrige kokosstænger.
- Du kan også vælge at dyppe hele bountyen nede i den smeltede chokoade.
- Vær i øvrigt opmærksom på, at mælkechokoladen stivner hurtigt på de kolde kokosbrød, og derfor er de nemme at overtrække med et tykt lag chokolade.
- Stil til side indtil chokoladen er helt tør.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Tips
I denne bounty opskrift har jeg anvendt lys mælkechokolade. Du kan selvfølgelig også lave dem med en mørk chokolade.
Hvis du lave en større portion, kan du bare gange opskriften op.
Og så spørger du måske: Hvor kan jeg købe kondenseret mælk? Det kan du blandt andet i Rema 1000, men den kondenserede mælk er faktisk også på hylderne i mange andre supermarkeder.
Lone Mathilde Marie Jørgensen
Der ramte du et blødt punkt hos mig. Jeg ELSKER simpelthen disse kokos-barer. Jeg vil ikke længere købe dem i dyre domme - nu laver jeg dem selv. Tænker det vil være lækkert at kringle lidt smeltet mørk chokolade på toppen som pynt.😋 man kan også købe kondenseret mælk i Super brugsen. God weekend fra Nordjylland 😊