• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Bountykage - nem kokoskage med Marabou topping

Holger Rørby Madsen
En super lækker bountykage med den lækreste overtrækschokolade. Det er en kage, der smager af Bounty. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Kage

Oversigt over indhold

  1. Her får du den bedste opskrift på bountykage. En lækker og nem kage, der smager af Bounty kokosbrødet, og med en lækker Marabou topping.
  2. Opskrift på Bountykage
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
  5. Næringsindhold
  6. Tips
4.75 fra 8 stemmer
Gå til opskrift

Her får du den bedste opskrift på bountykage. En lækker og nem kage, der smager af Bounty kokosbrødet, og med en lækker Marabou topping.

Bountykage er lige en kage for dig, der ikke kan få nok af kokos og Bounty.

Her får du nemlig en super lækker kokoskage, der sender tankerne hen mod de populære Bounty kokosbrød. Og som smager himmelsk godt.

Der er nemlig både kokos i selve kagen, men også i den vidunderlige topping, der laves med Marabou mælkechokolade. Eller en lignende mælkechokolade.

Så kom bare i gang - her venter dig en god mundfuld bountykage.

Opskrift på Bountykage

4.8 fra 8 stemmer
RetKager
KøkkenDansk
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 35 minutter minutter
Samlet tid: 45 minutter minutter
Mængde: 8 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 150 gram sukker
  • 3 æg
  • 150 gram hvedemel
  • 2 teske bagepulver - uden for meget top
  • 125 gram kokosmel
  • 125 gram smør - smeltet

Chokolade topping

  • 45 gram smør
  • 100 gram mælkechokolade - gerne en Marabou eller lignende
  • 25 gram kokosmel
  • 5 spiseskefulde fløde
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 175 grader almindelige over- og undervarme.
  • Beklæd en brødform med bagepapir. Her har jeg anvendt en lille franskbrødsform.
  • Kom sukker i en skål, og tilsæt et æg. Rør sukkeret helt ud i ægget, og rør derefter gradvist de to øvrige æg i. Brug bare en grydeske, og rør indtil sukkeret er opløst i æggene, og æggemassen begynder at blive mere lys i farven.
  • I en anden skål blandes hvedemel med bagepulver.
  • Kom derefter melet i æggemassen sammen med kokosmel og smeltet smør.
  • Vend nu dejen til din bountykage forsigtigt sammen, og jeg plejer at bruge en dejskraber til det. Sørg for at der ikke er klumper af mel tilbage i dejen.
  • Fordel nu dejen i formen, og glat den ud.
  • Stil formen med dejen i ovnen, og her skal din bountykage nu have 35-40 minutter ved 175 grader over- og undervarme. Bagetiden afhænger af hvor hårdt din ovn varmer. Men prik i kagen med en kødnål eller lignende efter 35 minutter, og hvis der ikke hænger dej fast, ja så er bountykagen færdigbagt. Og ellers får den lidt mere tid i ovnen.
  • Tag kagen ud og lad den køle lidt af.
  • Imens laver du den lækre chokolade topping. Her smeltet smør og chokolade i en lille gryde ved lav varme. Tilsæt derefter kokosmel og fløde, og rør massen blank. Den kan godt se ud til at skille, men fortsæt indtil den er fin og blank.
  • Overtræk nu bountykagen med chokolade topping.

Næringsindhold

Næringsindhold
Bountykage
Mængde pr. portion
Kalorier
438
% Daglig værdi*
Fedt
 
26
g
40
%
Mættet fedt
 
17
g
106
%
Transfedt
 
1
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
6
g
Kolesterol
 
119
mg
40
%
Natrium
 
484
mg
21
%
Kalium
 
78
mg
2
%
Kulhydrater
 
45
g
15
%
Kostfibre
 
7
g
29
%
Sukker
 
22
g
24
%
Protein
 
8
g
16
%
Vitamin A
 
770
IU
15
%
Vitamin C
 
0.2
mg
0
%
Calcium
 
38
mg
4
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Tips

Den lækre bountykage kan serveres med det samme, men du kan også lade den stå og samle sig, inden du skærer den ud i passende skiver.

Vild med kokos? Se også disse opskrifter:

Drømmekage

Kokoskage

Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 238
  • 134
  • 9
  • 6
  • 6
  • 3
  • Delt
Om Holger
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Med omkring 2 mio. brugere hver måned er madensverden.dk et af Danmarks største madmedier, og her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse, og husk du altid er velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Hakket oksekød med hvidkål i fad (i ovn)
5 alternativer til salt som smager godt og er sunde »

Populært indhold lige nu

Torskerogn på dåser

Torskerogn på dåse - hvor sundt er det egentlig?

kalkun i karry med ris

Kalkun i karry med ris

laks med kartofler og grøntsager i ovn

Laks med kartofler og grøntsager i ovn som mad i fad

billederesultat for risret med kylling

Risret med kylling og karry på 20 minutter

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

4.8 fra 8 stemmer
Giv stjerner eller kommentér her
RetKager
KøkkenDansk
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 35 minutter minutter
Samlet tid: 45 minutter minutter
Mængde: 8 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup
  • Kålsalat med mandler og sennep
  • Ugens madplan uge 49

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!