Her får du den bedste opskrift på kokoskage. En nem og hurtig kage med kokos, som bages i en lille bradepande. Til dig, der elsker kokos.
Kokoskage er en af de bedste kager jeg ved, og hvis du også elsker kokos, ja så skal du prøve denne skønne kage.
Kokoskagen er både hurtig og nem at lave, og så er det på ingen måde en tung kage at spise. Tværtimod.
Bagetiden er blot 25 minutter, så det varer ikke længe inden du kan sætte tænderne i denne uimodståelige kage med kokos.
Ingredienserne er også nogle du formentlig allerede har stående i køkkenskabet.
Se også de populære bageopskrifter på:
Opskrift på nem kokoskage
Kokoskage
Ingredienser
- 150 gram smør - blødt
- 150 gram rørsukker - eller alm. sukker
- 2 teskefulde vaniljesukker
- 2 æg
- 130 gram hvedemel
- 1 teskefuld bagepulver
- 100 gram mælk
- 50 gram kokos
Sådan gør du
- Tænd din ovn på 200 grader almindelig over- og undervarme. Altså ikke varmluft.
- Kom blødt smør i en skål sammen med med rørsukker (eller alm. sukker). Tilsæt også vaniljesukker og rør det godt sammen. Jeg plejer blot at bruge en grydeske til det, men du kan også anvende en elpisker. Rør eller pisk det grundigt.
- Rør så gradvist æggene i et ad gangen, så dejen til din kokoskage bliver mere luftig.
- Vej hvedemel af og bland det med bagepulver, hvorefter det kommes i skålen med dejen sammen med mælk og kokos.
- Rør igen dejen godt sammen, så der ikke er klumper af hvedemel i den.
- Beklæd en lille bradepande på ca. 18 gange 24 centimeter med bagepapir.
- Fordel dejen i bradepanden, og drys med lidt sukker.
- Bagetid for sådan en kokoskage er ca. 25 minutter ved 200 grader almindelig over- og undervarme.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Den færdigbagte kokoskage kan nydes som den er.
Men du kan også pynte den med lidt glasur og kokos.
Annelise Hartmann
Meget lækker kage. Jeg havde ikke mælk, så jeg tog en stor teskefuld creme fraice 38% og blandede med vand op til 100 gr. Det blev kagen ikke ringere af.
Ulla Thoft
yummie det er en lækker og skøn kage i en hurtig vending. Tak for at du vil dele de lækre opskrifter.
Pernille Seeberg Friis
Mega lækker kage 😋 Ekstra god med revet limeskal og limesaft 🌺
Kirsten
Linket til at printe den lækre kokoskage virker ikke!
Laila
Hvor mange gange skal man gange den op for at kunne bage til en stor bradpande ?
Stine
Hej madens verden
Kan man bruge vand i stede for mælk i
Kokos kagen
Kan ikke tåle mælk☹️
Med venlig hilsen Stine Nielsen
Go dag
Holger Rørby Madsen
Hej Stine
Jo, det burde du sagtens kunne 🙂
God bagelyst.
Alt det bedste
Holger
Inger
Hej god kage og mad kunne vær fint få fin mad og kage
Jette
Lækker nem kage