• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Snacks og søde sager › Hjemmelavet Twix

Hjemmelavet Twix

Hjemmelavet Twix
4.9 fra 9 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
24
SHARES
FacebookMessenger24PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 9. september 2022 - Udgivet: 12. november 2021

Twix kan laves hjemmelavet med sprød kiksebund, blød karamel og mælkechokolade. Se her, hvordan du selv laver chokoladebarerne .

Twix er en af de de mest populære chokoladebarer i hele verden og med god grund.

De er nemlig perfekt knasende, klistrende og søde. Alt det, som man ønsker i en syndig snack.

Faktisk kræver denne her opskrift kun få ingredienser, så det kræver ikke det store indkøb, når lækkersulten melder sig.

Opskrift på hjemmelavet Twix

Hjemmelavet Twix
Rakel Seneca

Twix

4.89 fra 9 stemmer
Twix kan laves hjemmelavet med sprød kiksebund, blød karamel og mælkechokolade. Se her, hvordan du laver chokoladebarerne selv.
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Køletid 1 time t
Samlet tid 2 timer t
Antal: 16 stykker
Ret: Søde sager
Køkken: Amerikansk
Kalorier: 174
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Kiksebunde
  • 115 g smør - koldt
  • 120 g hvedemel
  • 60 g flormelis
  • 1 tsk vaniljesukker
Karamel
  • 150 g sukker
  • 50 g smør - stuetemperatur
  • 0,5 dl piskefløde
  • 1 knivspids salt
Chokolade
  • 200 g mælkechokolade

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at forvarme ovnen til 150 grader almindelig ovn og tag en rugbrødsform eller folieforme, som du beklæder med bagepapir.
  2. Vi vil nu starte med at lave bunden. Tag en foodprocessor og hæld smør, hvedemel, flormelis og vaniljesukker deri. Blend det hurtigt sammen.
  3. Saml dejen med hænderne og kom det ned i rugbrødsformen, glat dejen helt fladt ud. Den skal ikke være mere end 0,5-0,8 m.m. høj.
  4. Bag kiksene i cirka 30 minutter, eller indtil oversiden begynder at blive gyldne.
  5. Stil formen på køl og lav derefter karamellen. I en gryde smelter du sukkeret over lav til mellem varme. Når sukkeret er helt smeltet og let gyldent, tager du det af varmen.
  6. Kom smørret ned til det smeltede sukker og rør rigtig godt rundt i det. Det vil begynde at boble, men jo mere det bliver rørt sammen, desto mere bliver det karamel. Når det er godt rørt sammen, tilføjer du piskefløde og rører det sammen. Tilføj en smule salt.
  7. Lad karamellen køle ned i fem minutter, og hæld den derefter over bunden i formen. Stil formen på køl i en halv time, eller indtil karamellen er størknet.
  8. Skær derefter kagen i 16 stykker i samme størrelse som Twix.
  9. Smelt chokoladen over et vandbad og dyp derefter en bar af gangen i chokoladen, forsæt til alle barer er overtrukket med chokolade.
  10. Lad chokoladen størkne og så er de klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier: 174kcalKulhydrater: 20gProtein: 1gFedt: 10gMættet fedt: 6gFlerumættet fedt: 0.4gEnkelumættet fedt: 3gTransfedt: 0.3gKolesterol: 27mgNatrium: 99mgKalium: 35mgKostfibre: 0.3gSukker: 15gVitamin A: 316IUVitamin C: 0.1mgCalcium: 20mgJern: 0.4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Hvis du er under tidspres eller bare ønsker en hurtigere opskrift, så kan du vælge at hælde den smeltede chokolade udover kiksebunden og karamellen, før de skæres til barer og stadig er i formen.

Lad chokoladen størkne lidt og skær så dine Twix ud. Du kan også skære kiksebunden ud, før du kommer karamel på hver enkelte kiks. Herefter dypper du dem i tempereret chokolade, et stykke af gangen.

Se også vores andre opskrifter:

  • Hjemmelavet After Eight
  • Bounty med kun 3 ingredienser
  • Hjemmelavet Daim
  • Poptarts med jordbær og glasur
Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Forsiden lige nu

kartoffelgratin med oksekød
Kartoffelgratin med oksekød→ Se opskriften
Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.
Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse→ Se opskriften
Krydrede kødboller opskrift med ras el hanout
Krydrede kødboller (opskrift med ras el hanout)→ Se opskriften
sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater→ Se opskriften
billede med skærekager
Skærekager (de bedste opskrifter på lækker skærekage)→ Se opskriften
Flytte hjemmefra opskrifter
Flytte hjemmefra opskrifter - nemme og billige retter til unge→ Se opskriften
spansk kylling
Spansk kylling i fad med kikærter, blomkål og chorizo→ Se opskriften
billederesultat for råstegte gulerødder med spidskål
Råstegte gulerødder med spidskål→ Se opskriften
sprøde blomkålsnuggets med cornflakes
Sprøde blomkålsnuggets med knuste cornflakes - nem opskrift→ Se opskriften
pasta med adamamebønner
Pasta med edamamebønner - pastaret med sojabønner→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required