• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Snacks og søde sager › Bounty - opskrift på kokosstænger med 3 ingredienser

Bounty - opskrift på kokosstænger med 3 ingredienser

Billede med hjemmelavet Bounty
4.8 fra 12 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
43
SHARES
FacebookMessenger43PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  26. juli 2024 - Udgivet:  15. oktober 2020

Indhold

  1. Opskrift
  2. Bounty kokosstænger
  3. Tips

Hvis du er glad for Bounty, skal du absolut prøve denne nemme og lækre bounty opskrift.

Kokosstængerne laves med blot tre ingredienser, så nemmere bliver det ikke. Det er selvfølgelig med masser af kokos, og derudover blot kondenseret mælk og chokolade til overtræk.

Opskriften giver 8-10 kokosbrød.

Se også mine opskrifter på:

  • Bountykage
  • Studenterbrød med Nutella
  • Hjemmelavede Oreos
  • Hjemmelavet Daim
  • Hjemmelavet Twix

Opskrift

Billede med hjemmelavet Bounty
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Bounty kokosstænger

4.84 fra 12 stemmer
Bounty opskrift: Det er særdeles nemt at lave bounty kokosstænger i dit eget køkken. Du skal blot bruge tre ingredienser.
Forb. tid 15 minutter min
På køl 2 timer t
Samlet tid 2 timer t 15 minutter min
Antal: 10 stk.
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Kalorier: 187
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 200 g kondenseret mælk
  • 110 g kokosmel
  • 150 g lys overtrækschokolade - mælkechokolade

Fremgangsmåde
 

  1. Vej kondenseret mælk af i en skål sammen med kokosmel.
  2. Rør det godt sammen, så massen binder helt sammen.
  3. Del kokosmassen i 8-10 portioner - afhængig af hvor store du ønsker dine bounty brød.
  4. Form dem nu til mere firkantede brød, Brug eventuel en kniv for at lave de lige kanter. Og jo, på grund af den kondenserede mælk er det en fedtet omgang.
  5. Læg de færdige brød på køl i 2-3 timer, så de at stivne helt.
  6. Smelt den lyse mælkechokolade, gør det eventuelt i en mikrobølgeovn.
  7. Læg et bounty brød på en gaffel, og overtræk den med mælkechokolade. Læg derefter på et stykke bagepapir.
  8. Fortsat på samme måde med de øvrige kokosstænger.
  9. Du kan også vælge at dyppe hele bountyen nede i den smeltede chokoade.
  10. Vær i øvrigt opmærksom på, at mælkechokoladen stivner hurtigt på de kolde kokosbrød, og derfor er de nemme at overtrække med et tykt lag chokolade.
  11. Stil til side indtil chokoladen er helt tør.

Næringsindhold

Kalorier: 187kcalKulhydrater: 26gProtein: 4gFedt: 8gMættet fedt: 6gFlerumættet fedt: 0.2gEnkelumættet fedt: 2gKolesterol: 7mgNatrium: 51mgKalium: 118mgKostfibre: 5gSukker: 19gVitamin A: 53IUVitamin C: 1mgCalcium: 60mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Noter

Jeg laver gerne kokosstængerne med mælkechokolade, men du kan også anvende en mørk chokolade, hvor den jo så bliver lidt mere bitter.
Kondenseret mælk kan du købe i de fleste supermarkeder.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

I denne bounty opskrift har jeg anvendt lys mælkechokolade. Du kan selvfølgelig også lave dem med en mørk chokolade.

Hvis du lave en større portion, kan du bare gange opskriften op.

Og så spørger du måske: Hvor kan jeg købe kondenseret mælk? Det kan du blandt andet i Rema 1000, men den kondenserede mælk er faktisk også på hylderne i mange andre supermarkeder.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Liane Elnef Jørgensen

    september 24, 2024 at 8:24 am

    Lækker og dejlig nem

    Svar
  2. Lone Mathilde Marie Jørgensen

    juli 26, 2024 at 10:09 am

    Der ramte du et blødt punkt hos mig. Jeg ELSKER simpelthen disse kokos-barer. Jeg vil ikke længere købe dem i dyre domme - nu laver jeg dem selv. Tænker det vil være lækkert at kringle lidt smeltet mørk chokolade på toppen som pynt.😋 man kan også købe kondenseret mælk i Super brugsen. God weekend fra Nordjylland 😊

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required