Sådan laver du en lækker bønnespiresalat med bønnespirer, dejlig savoykål, cashewnødder og revne gulerødder. Sundt og nemt.
Opskriften på bønnespiresalat er beregnet til fire personer.
Salaten er nem at lave, og du kan med fordel bruge økologiske bønnespirer.
Mængden af de enkelte ingredienser kan varieres efter smag og behag, så du behøver ikke stå og veje alt af. God fornøjelse.
Se også de sunde opskrifter på:
Opskrift på bønnespiresalat

Bønnespiresalat - sund og nem opskrift
Ingredienser
Fremgangsmåde
- En halv time før du skal bruge salaten kommer du bønnespirerne i en skål med koldt vand, og tilsætter også lidt citronsaft.
- Lad bønnespirerne trække i vandet i en halv times tid, for det giver dem en god friskhed og sprødhed.
- Fisk så bønnespirerne op af vandet, og ryst vandet af Læg dem i en salatskål.
- Skær nogle meget tynde skiver savoykål (du kan også bruge spidskål), og kom dem ned til bønnespirerne.
- Riv gulerødderne groft på et rivejern, og tilsæt dem til salaten.
- Hæld også cashewnødder i. Du kan vælge at riste nødderne let inden turen i salatskålen, men det er ikke nødvendigt.
- Hak persillen og kom den ved salaten.
- Vend nu bønnespiresalaten rundt med fingrene, og dryp citronsaft og olivenolie over.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Servering
Så er den klar til servering, og den passer blandt andet godt til ovnstegt kylling og mange andre retter. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften. Skriv gerne din mening om den her.