• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Brunch, morgenmad og frokost › Bøfsandwich med sovs og løg - den bedste opskrift

Bøfsandwich med sovs og løg - den bedste opskrift

bøfsandwich med brun sovs og løg
4.7 fra 20 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
97
SHARES
FacebookMessenger97PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 28. september 2024 - Udgivet: 1. januar 2023

Bøfsandwich er en sand nydelse, når den er lavet helt perfekt. Og her er den bedste opskrift på en hjemmelavet bøfsandwich med brun sovs. Lavet fra bunden.

Bøfsandwich kræver vel ikke en nærmere præsentation, så her er opskriften på verdens bedste bøfsandwich, hvor du laver det hele fra bunden. Og det er en ret nem opskrift.

Opskriften giver fire styks bøfsandwich og så må du selv afgøre hvor mange det rækker til.

Nogle gange er det nok med en til hver, men normalt vil man beregne et par stykker pr. person.

Se også mine opskrifter på:

  • Steak sandwich
  • Hamburger
  • Pariserbøf
Oversigt over indhold
  • Bøfsandwich er en sand nydelse, når den er lavet helt perfekt. Og her er den bedste opskrift på en hjemmelavet bøfsandwich med brun sovs. Lavet fra bunden.
  • Bøfsandwich
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Servering
  • Fyld til bøfsandwich
  • Kommentarer
bøfsandwich med brun sovs og løg
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Bøfsandwich

4.70 fra 20 stemmer
Bøfsandwich er en sand nydelse, når den er lavet helt perfekt. Og her er den bedste opskrift på en hjemmelavet bøfsandwich med brun sovs. Lavet fra bunden.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 467
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød - med 10% fedt
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk hvedemel
Til sovs og bløde løg anvendes
  • 2 store løg
  • 2 spsk hvedemel
  • 4 dl oksefond - eller bouillon
  • 1 spsk tomatketchup - gerne en Heinz
  • 2 tsk sennep
  • 1 sjat engelsk sauce
  • 1 tsk sukker
Desuden
  • 4 burgerboller

Fremgangsmåde
 

  1. Det hakkede oksekød æltes godt igennem og formes til fire flade bøffer, som hakkes med bagsiden af kniv, så de forbliver flade under stegningen. Så får du den bedste bøfsandwich.
  2. Kom et par spiseskefulde hvedemel i en tallerken, og vend hakkebøfferne i melet.
  3. Smelt en stor klat smør på en varm pande, og steg bøfferne i cirka tre minutter på hver side. Krydr med salt og peber og læg til side.
  4. Løg pilles og deles i halve, som snittes i tynde skiver. Kom lidt mere smør på panden, og kom løget på. Steg nu ved middel varme i cirka 10 minutter, så løgene bliver karamelliserede.
  5. Tilsæt et par spiseskefulde hvedemel og oksefond, og lad det koge op. Kom tomatketchup, sennep, engelsk sauce og lidt sukker ved og lad det nu koge ind til du har den rette tykkelse på sovsen. Den må ikke være for tynd. Smag til med salt og peber.
  6. Læg hakkebøfferne til din bøfsandwich i sovsen, og lad dem varme med i fem minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 467kcalKulhydrater: 27gProtein: 28gFedt: 27gMættet fedt: 10gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 11gTransfedt: 2gKolesterol: 89mgNatrium: 1192mgKalium: 625mgKostfibre: 1gSukker: 6gVitamin A: 25IUVitamin C: 1mgCalcium: 100mgJern: 4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Bøfsandwich anrettes naturligvis i hjemmebagte burgerboller sammen med ristede løg, brun sovs, salat og tomat.

Bøfferne vendes i hvedemel og steges tre minutter på hver side i smør. Foto: Madensverden.dk.
Bøfferne vendes i hvedemel og steges tre minutter på hver side i smør. Foto: Madensverden.dk.

Fyld til bøfsandwich

Anret bøfsandwich med salat på bunden af en burgerboller, så en bøf med sovs og de bløde løg, dernæst en god spiseskefuld ristede løg, en skive tomat eller to og endelig toppen af burgerbollen.

Eller lav den med dit eget yndlingsfyld, hvor et par skiver agurkesalat jo også er godt i den.

Løgene skæres i skiver og steges bløde og karamelliserede i smør. De bløde løg giver bøfsandwichen den helt rigtige smag. Foto: Madensverden.dk.
Løgene skæres i skiver og steges bløde og karamelliserede i smør. De bløde løg giver bøfsandwichen den helt rigtige smag. Foto: Madensverden.dk.
Burgerbøfferne varmes med i den færdige sovs i fem minutter inden de skal i en lækker bøfsandwich. Foto: Madensverden.dk.
Burgerbøfferne varmes med i den færdige sovs i fem minutter inden de skal i en lækker bøfsandwich. Foto: Madensverden.dk.
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Torben

    september 29, 2024 at 4:46 pm

    En bøfsandwich kan tages i hånden og spises, og nydes i dens enkelthed. En lækker traditionel bøfsandwich består af en bolle hvor bunden køkkes med et tyndt lag sennep og ketchup. Derefter lægger man en saftig bøf med ristede løg og sennep og ketchup og overdelen af bollen.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af pighvarsalat.
    Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk
  • billede med club sandwich
    Club sandwich - opskrift på en amerikansk favorit
  • påske smørrebrød med torskerogn og æg
    Påske smørrebrød med torskerogn og æg
  • billede med brunchpandekager
    Brunchpandekager med bagepulver - nem opskrift til brunch

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med auberginefad.

Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Ugens vine, uge 35, 2025

Ugens vine, uge 35, 2025: Frankrig dominerer med 9 topkøb

Billede af millionsalsiccia.

Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Ugens madplan uge 35

Ugens madplan uge 35 - her er lækker aftensmad til hele ugen

Billede af squashsalat af rå squash.

Squashsalat (skøn salat med rå squash, tomat og æble)

Billede af Axelborg kylling.

Axelborg kylling i tomatflødesauce med ærter

Forsiden lige nu

Billede af millionsalsiccia.
Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)→ Se opskriften
indisk karryret med kylling
Indisk karryret med kylling, kikærter og spinat→ Se opskriften
billede med chokoladekage
Alletiders mumse chokoladekage (nem opskrift)→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
billede med blomkålspure
Blomkålspure: Cremet og lækker pure med blomkål→ Se opskriften
Karolines søndagsgryde
Karolines søndagsgryde (en nem og klassisk gryderet)→ Se opskriften
billederesultat for bærkage
Bærkage med chokolade og lækker flødecreme→ Se opskriften
billederesultat for koldhævede speltboller
Koldhævede speltboller - hæves i køleskab natten over→ Se opskriften
Billede med æblemos.
Æblemos med vanilje og flødeskum (i små dessertglas)→ Se opskriften
chiagrød med mandelmælk
Chiagrød - opskrift på sund grød med chia og mandelmælk→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required