Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Bøfsandwich

Bøfsandwich med sovs og løg (den bedste opskrift)

bøfsandwich med brun sovs og løg
4.7 fra 20 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
97
SHARES
FacebookMessenger97PinterestEmailSMS
Indhold
  • Bøfsandwich
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på bøfsandwich
  • Servering
  • Fyld til bøfsandwich
  • Kommentarer

Bøfsandwich

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 20 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Bøfsandwich er en sand nydelse, når den er lavet helt perfekt. Og her er den bedste opskrift på en hjemmelavet bøfsandwich med brun sovs. Lavet fra bunden.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød (med 10% fedt)
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk hvedemel
Til sovs og bløde løg anvendes
  • 2 store løg
  • 2 spsk hvedemel
  • 4 dl oksefond (eller bouillon)
  • 1 spsk tomatketchup (gerne en Heinz )
  • 2 tsk sennep
  • 1 sjat engelsk sauce
  • 1 tsk sukker
Desuden
  • 4 burgerboller

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Det hakkede oksekød æltes godt igennem og formes til fire flade bøffer, som hakkes med bagsiden af kniv, så de forbliver flade under stegningen. Så får du den bedste bøfsandwich.
  2. Kom et par spiseskefulde hvedemel i en tallerken, og vend hakkebøfferne i melet.
  3. Smelt en stor klat smør på en varm pande, og steg bøfferne i cirka tre minutter på hver side. Krydr med salt og peber og læg til side.
  4. Løg pilles og deles i halve, som snittes i tynde skiver. Kom lidt mere smør på panden, og kom løget på. Steg nu ved middel varme i cirka 10 minutter, så løgene bliver karamelliserede.
  5. Tilsæt et par spiseskefulde hvedemel og oksefond, og lad det koge op. Kom tomatketchup, sennep, engelsk sauce og lidt sukker ved og lad det nu koge ind til du har den rette tykkelse på sovsen. Den må ikke være for tynd. Smag til med salt og peber.
  6. Læg hakkebøfferne til din bøfsandwich i sovsen, og lad dem varme med i fem minutter.

Næringsindhold

Kalorier467kcalKulhydrater27gProtein28gFedt27gMættet fedt10gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt11gTransfedt2gKolesterol89mgNatrium1192mgKalium625mgKostfibre1gSukker6gVitamin A25IUVitamin C1mgCalcium100mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på bøfsandwich

Bøfsandwich kræver vel ikke en nærmere præsentation, så her er opskriften på verdens bedste bøfsandwich, hvor du laver det hele fra bunden. Og det er en ret nem opskrift.

Opskriften giver fire styks bøfsandwich og så må du selv afgøre hvor mange det rækker til.

Nogle gange er det nok med en til hver, men normalt vil man beregne et par stykker pr. person.

Se også mine opskrifter på:

  • Steak sandwich
  • Hamburger
  • Pariserbøf

Servering

Bøfsandwich anrettes naturligvis i hjemmebagte burgerboller sammen med ristede løg, brun sovs, salat og tomat.

Bøfferne vendes i hvedemel og steges tre minutter på hver side i smør. Foto: Madensverden.dk.
Bøfferne vendes i hvedemel og steges tre minutter på hver side i smør. Foto: Madensverden.dk.

Fyld til bøfsandwich

Anret bøfsandwich med salat på bunden af en burgerboller, så en bøf med sovs og de bløde løg, dernæst en god spiseskefuld ristede løg, en skive tomat eller to og endelig toppen af burgerbollen.

Eller lav den med dit eget yndlingsfyld, hvor et par skiver agurkesalat jo også er godt i den.

Løgene skæres i skiver og steges bløde og karamelliserede i smør. De bløde løg giver bøfsandwichen den helt rigtige smag. Foto: Madensverden.dk.
Løgene skæres i skiver og steges bløde og karamelliserede i smør. De bløde løg giver bøfsandwichen den helt rigtige smag. Foto: Madensverden.dk.
Burgerbøfferne varmes med i den færdige sovs i fem minutter inden de skal i en lækker bøfsandwich. Foto: Madensverden.dk.
Burgerbøfferne varmes med i den færdige sovs i fem minutter inden de skal i en lækker bøfsandwich. Foto: Madensverden.dk.
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Torben skriver

    september 29, 2024 at 4:46 pm

    En bøfsandwich kan tages i hånden og spises, og nydes i dens enkelthed. En lækker traditionel bøfsandwich består af en bolle hvor bunden køkkes med et tyndt lag sennep og ketchup. Derefter lægger man en saftig bøf med ristede løg og sennep og ketchup og overdelen af bollen.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required