Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Bagte skalotteløg - opskrift med timian og balsamico

Bagte skalotteløg - opskrift med timian og balsamico

billede med bagte skalotteløg i fad
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook30PinterestSMSEmailMessenger
30
DELINGER

Her får du min opskrift på bagte skalotteløg i ovn. Skalotteløgene vendes med olie, balsamico og timian, inden de bages i ovnen. Lækre som tilbehør.

Her kan du se hvordan nemt og lækkert laver bagte skalotteløg med masser af smag.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på bagte skalotteløg

Bagte skalotteløg - opskrift med timian og balsamico

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 1 time t 15 minutter min
Samlet tid: 1 time t 25 minutter min
Her får du min opskrift på bagte skalotteløg i ovn. Skalotteløgene vendes med olie, balsamico og timian, inden de bages i ovnen. Lækre som tilbehør.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 16 skalotteløg
  • 2 spsk balsamico
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk timian (tørret, eller en håndfuld frisk)
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sukker

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Skær enderne af skalotteløgene, og pil dem. Læg løgene i et lille ildfast fad.
  2. Dryp balsamico og olivenolie over, og vend skalotteløgene godt rundt med timian, salt og lidt sukker.
  3. Du kan med fordel lægge et stykke bagepapir i bunden af fadet, da det letter rengøringen, men det er ikke nødvendigt.
  4. Tænd ovnen på 160 grader varmluft, og varm ovnen helt op.
  5. Læg et stykke sølvpapir over fadet, og luk det helt tæt til.
  6. Bag nu skalotteløgene i ovnen i cirka en time og et kvarter. Så er de bagte skalotteløg helt møre og lidt sødlige i smagen.

Næringsindhold

Kalorier151kcalKulhydrater22gProtein3gFedt7gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt5gNatrium594mgKalium340mgKostfibre3gSukker10gVitamin A52IUVitamin C10mgCalcium41mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

De bagte skalotteløg passer super godt som tilbehør til blandt andet en langtidsstegt oksefilet eller en nem og mør culottesteg.

Se også mine opskrifter på:

Karamelliserede løg

Klassisk løgsuppe

Sådan laver du ristede løg

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af sesamkartofler.
    Sesamkartofler (lækre kartofler med sesamfrø stegt i ovn)
  • Billede af bagt hjertesalat.
    Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)
  • Billede af kartofler med bagepulver.
    Kartofler med bagepulver (et godt trick til sprøde kartofler i ovn)
  • Billede af honningglasereede pastinakker.
    Honningglaserede pastinakker med rosmarin

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required