• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Tilbehør › Bagt broccoli på 20 minutter - sunde broccolifritter

Bagt broccoli på 20 minutter - sunde broccolifritter

bagt broccoli broccolifritter i ovn
Bagt broccoli i ovn er lækre broccolifritter. og de er meget nemme at lave. Det tager kun 20 minutter, og de er super sunde og lækre. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  7. juni 2024 - Udgivet:  9. januar 2024

Del gerne:
735
SHARES
FacebookMessenger735PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Sådan laver du bagt broccoli i ovn. På 20 minutter kan du lave lækre broccolifritter af tynde skiver broccoli. Bruges som tilbehør til mange retter.
  2. Opskrift på bagt broccoli
  3. Bagt broccoli på 20 minutter - sunde broccolifritter
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
Gå til opskrift

Sådan laver du bagt broccoli i ovn. På 20 minutter kan du lave lækre broccolifritter af tynde skiver broccoli. Bruges som tilbehør til mange retter.

Opskriften på bagt broccoli er beregnet som tilbehør til fire personer.

Mængden af de sunde broccolifritter afhænger dog selvfølgelig af hvad du ellers serveres som tilbehør, så måske skal du bruge lidt mere eller mindre broccoli.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Broccolisalat med eller uden bacon
  • Broccolisuppe - opskrift med sprøde bacontern og timian
  • Broccolilasagne - nem og sund opskrift uden kød

Opskrift på bagt broccoli

bagt broccoli broccolifritter i ovn

Bagt broccoli på 20 minutter - sunde broccolifritter

Sådan laver du bagt broccoli i ovn. På 20 minutter kan du lave lækre broccolifritter af tynde skiver broccoli. Bruges som tilbehør til mange retter.
Bedømmelse
4.8 fra 51 stemmer
RetTilbehør
Arbejdstid: 5 minutter minutter
Tilberedning: 20 minutter minutter
Samlet tid: 25 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 1 stor broccoli - i skiver
  • 1 spsk olivenolie
  • flagesalt - eller alm. salt
  • friskkværnet peber
  • paprika

Fremgangsmåde

  • Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  • Beklæd en bageplade med bagepapir.
  • Skær det allernederste af stokken på broccolien fra, men lad resten sidde på.
  • Skær derefter broccolien i skiver - og de må gerne være ca. halvanden centimeter tykke. Så synes jeg man får det bedste resultat. Nogle af skiverne bliver flotte og sammenhængende, mens andre vil smuldre. Men læg det hele på bagepladen uden det overlapper hinanden.
  • Pensl broccolistykkerne med olivenolie.
  • Krydr med flagesalt, friskkværnet peber og paprika. Gerne friskkværnet paprika, som du kan købe i en del supermarkeder.
  • Dine broccolifritter skal nu have ca. 20 minutter i ovnen, og de må gerne lige få en smule farve.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
83
% Daglig værdi*
Fedt
 
4
g
6
%
Mættet fedt
 
1
g
6
%
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
3
g
Natrium
 
632
mg
27
%
Kalium
 
480
mg
14
%
Kulhydrater
 
10
g
3
%
Kostfibre
 
4
g
17
%
Sukker
 
3
g
3
%
Protein
 
4
g
8
%
Vitamin A
 
947
IU
19
%
Vitamin C
 
136
mg
165
%
Calcium
 
72
mg
7
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Bagt broccoli - eller broccolifritter - serveres straks.

Kan bruges som tilbehør til alt fra frikadeller til helstegt svinemørbrad og meget andet.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Anny D Kjeldahl

    januar 13, 2024 at 12:18 pm

    Hej , hvor meget er en potte estragon ,til
    snyde Bearnaise ? Er det tørt eller frisk estragon ?
    Hilsen Anny Dorthea

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      januar 13, 2024 at 6:01 pm

      Hej Anny
      Jeg bruger ca. hvad der svarer til 3 spsk. hakkede blade estragon, men brug som du synes.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Pia

    marts 13, 2021 at 7:08 am

    Super ide og meget sundt med mange byggesten 😊😊

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required