Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Anderagout med pasta - en klassiker fra Venedig

Anderagout med pasta - en klassiker fra Venedig

Anderagout med pasta
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
16
SHARES
FacebookMessenger16PinterestEmailSMS

Anderagout med confit de canard er noget af det lækreste, man kan forestille sig. Få opskriften på et måltid, som er fuld af smag og duft.

Anderagout er ubeskrivelig, fordi smagen bare er så intens og lækker, at det er svært ikke at overspise.

Retten stammer fra Venedig, og mange af ingredienserne er de samme som dem, der skal i en klassisk bolognese.

Her er det hakkede kød dog afløst af det lækreste andekød. Jeg bruger confit de canard, fordi det giver en ekstra dimension til retten. Og så er det nemt at have med at gøre.

Opskrift på anderagout med pasta

Anderagout med pasta

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 5 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 40 minutter min
Samlet tid: 55 minutter min
Anderagout med confit de canard er noget af det lækreste, man kan forestille sig. Få opskriften på et måltid, som er fuld af smag og duft.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4-5 andelår stor dåse confit de canard
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 gulerødder mellemstørrelse, hakket
  • 2 selleristav små ellers 1 lang, hakket
  • 2 løg hakket
  • 1 håndfuld oliven sorte, gerne soltørrede
  • 2 fed hvidløg
  • 1 kvist rosmarin ca. fem cm.
  • 2 laurbærblade
  • 1,5 dl rødvin
  • 3 dl bouillon hønse- eller grøntsags
  • 1 dåse tomatpure lille
  • 40 g smør
  • salt og friskkværnet peber
  • ost revet til at drysse over retten
  • pasta parpadelle

Fremgangsmåde

  1. Varm de konfiterede andelår i 10 minutter i ovnen, 180 grader, så du kan fjerne skindet og skære/rykke kødet i mindre stykker. Si andefedtet fra dåse og det smeltet fra ovnen og gem det i fryseren eller køleskabet.
  2. Hak selleristave, gulerødder og løg i ens stykker. Brug eventuelt en minihakker og hak det groft.
  3. Pres hvidløgsfed eller hak dem fint.
  4. Sæt en stegegryde på komfuret og skru op for varmen. Når gryden er varm, hælder du olie i og varmer den op. Tilsæt løg, gulerødder og selleri og varm det et minut for høj varme, skru ned og steg dem, mens du rører rundt. Ca. 8-10 minutter.
  5. Tilsæt oliven, rosmarinblade og hvidløg, rør rundt og steg et minuts tid.
  6. Tilsæt andekød, rør rundt og tilsæt nu laurbærblade og rødvinen. Lad vinen simre et par minutter.
  7. Tilsæt bouillon og tomatpure og lad retten simre i et kvarter. Imens sætter du vand over til din pasta, som skal koges ca. 10 minutter.
  8. Når pastaen er færdig, tager du din anderagout af varmen og vender smør i den, mens du rører rundt.
  9. Sæt gryden tilbage på varmen og rør pastaen sammen med ragouten i et minuts tid.
  10. Server denne herlige ret med et godt drys revet parmesan eller Grana Padano-ost.

Næringsindhold

Kalorier229kcalKulhydrater13gProtein3gFedt16gMættet fedt6gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt8gTransfedt0.3gKolesterol23mgNatrium964mgKalium467mgKostfibre3gSukker6gVitamin A5575IUVitamin C11mgCalcium54mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Du kan også bruge rå andelår til anderagout, som der benyttes i den originale opskrift. De skal steges og simre i op til tre timer.

Såvel mine smagsløg som min tålmodighed har det bedst med de konfiterede lår.

Andekød kan være lidt besværligt at have med at gøre, men de franske dåser med confit de canard er pærelette at tilberede.

Se også disse italienske opskrifter:

  • Hjemmelavet spaghetti bolognese
  • Italiensk bryllupssuppe med kødboller
  • Himmelsk italiensk simreret
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required