Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Sovs og sauce › American barbecue sauce opskrift (hjemmelavet)

American barbecue sauce opskrift (hjemmelavet)

En lækker og hjemmelavet american barbecue sauce, der kan anvendes til mange formål. Her er den solidt placeret i en burger med pulled pork, og det smager fantastisk godt. BBQ-saucen er på samme tid både syrlig og let sødlig. Foto: Madensverden.dk.
Del gerne:
59
SHARES
FacebookMessenger59PinterestEmailSMS

Opskriften på en hjemmelavet american barbecue sauce, der laves med æblemost, whisky og Heinz tomatketchup. Usandsynligt lækkert.

American barbecue sauce kan anvendes til pulled pork, bøffer, kylling og meget andet godt. Eller til lækre spareribs.

Prøv endelig at anvende BBQ-saucen i en pulled pork burger, hvor den er helt fantastisk.

Opskriften er meget nem at gå til, og mængden passer til cirka fire personer. Lav gerne dobbelt portion, og gem op til en uge i køleskabet.

SE OPSKRIFTEN PÅ DENNE meget lækre bacontærte

Til american barbecue sauce skal du bruge:

1 mellemstort rødløg
1 fed hvidløg
2 spiseskefulde whisky
1,5 deciliter æblemost
1 stor spiseskefuld brun farin (med god top)
3  spiseskefulde soja
3 spiseskefulde Heinz tomatketchup
En halv teskefuld paprika
Evt. lidt tabasco

KENDER DU DENNE opskrift på kartoffelsalat med tomat, asparges og sennepsdressing?

Sådan laver du hjemmelavet american barbecue sauce (BBQ-sauce):

  1. Rødløg og hvidløg pilles, hvorefter de hakkes fint. Kom dem i en gryde med lidt olivenolie, og svits dem ved ikke for høj varme i fem minutter. Det skal ikke tage farve!
  2. Kom så to spidseskefulde whisky ved, og lad det lige svitse af, hvorefter de øvrige ingredienser tilsættes.
  3. Du kan sagtens lave denne american barbecue sauce uden tabasco, men tilsæt endelig lidt af den hvis du ønsker en mere hot  udgave. Eller prøv at smage dig frem.
  4. Når BBQ-saucen koger, skrues ned for varmen, og nu lad den simre i cirka 25 minutter uden låg.
  5. Nu bør den have den rette konsistens, hvor barbecue saucen hverken er for tyk eller tynd.
  6. Her kan du så vælge at servere den som den er, eller give den en tur med stavblenderen, så den bliver helt jævn i konsistensen. Jeg plejer at blende den, men det er ikke nødvendigt.
  7. Hvis saucen bliver for tyk, kan du tilsætte lidt mere æblemost. Er den for tynd til din smag, ja så koger du den blot lidt mere ind.

HER ER KOKKENS TIPS til den bedste æggekage opskrift

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme (den bedste opskrift på peberrodsdressing)
  • billede med sauce jus
    Sauce jus (nem opskrift på den klassiske au jus)
  • billede med pisket smør
    Pisket smør (sådan laver du luftigt smør som på restaurant)
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce (nem opskrift på sovs med peberrod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.