Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Alt i et fad med kylling, ris, karry og grøntsager

Alt i et fad med kylling, ris, karry og grøntsager

billederesultat for alt i et fad med kylling og ris
4.8 fra 32 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1.1k
SHARES
FacebookMessenger1.1kPinterestEmailSMS

Alt i et fad er en populær opskrift med kylling og ris. Hele retten samles i et fad, og du skal hverken koge eller brune noget først. Nem hverdagsmad.

Her får du en nem opskrift på et alt i et fad med kylling.

Det er en af de populære retter med mad i fad, og det skyldes selvfølgelig først og fremmest, at retten er meget nem at lave.

Som navnet antyder, så samles hele retten nemlig i fadet, og det gør altså også noget godt for smagen.

Så selvom alt i et fad måske lyder gastronomisk lidt kedeligt, så skal du ikke være nervøs for at gå i gang med det.

Du får en lækker og nem ret, der blandt andet er god til hverdagene. Mens fadet er i ovnen kan du nemlig hurtigt få ryddet opvasken væk, så der ikke er rod bagefter.

Her er det et alt i et fad med blandt andet kylling og karry, og du kan jo selv variere mængden af grøntsager som du synes.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

Se også mine opskrifter på:

  • Karry kylling i fad med ananas
  • Marokkansk kylling
  • Kartofler med kylling i fad

Opskrift på alt i et fad

Alt i et fad med kylling, ris, karry og grøntsager

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 32 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Alt i et fad er en populær opskrift med kylling og ris. Hele retten samles i et fad, og du skal hverken koge eller brune noget først. Nem hverdagsmad.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 250 g basmati ris
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 bundt forårsløg
  • 4 fed hvidløg
  • 3 gulerødder
  • 3 tsk karry
  • 6 dl bouillon vand + 2 bouillonterninger
  • 2 dl fløde
  • 4 kyllingebryst
  • 1 håndfuld persille
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 200 grader over- og undervarme.
  2. Find et ildfast fad eller en mindre bradepande frem. Cirka 30 gange 20 centimeter.
  3. Vej risene af og hæld dem i fadet.
  4. Skær peberfrugt i små tern, forårsløg i mindre skiver og hvidløgsfed hakkes fint eller presses. Kommes i fadet.
  5. Gulerødder skæres i små tern og kommes i sammen med karry.
  6. Hæld bouillon ved. Den laves nemt ved at koge seks deciliter vand op sammen med et par bouillonterninger - gerne en hønsebouillon. Kom også fløden i.
  7. Krydr med en smule salt (husk bouillonen er meget saltet) og friskkværnet peber.
  8. Hak persillen fint og kom i, hvorefter det hele vendes forsigtigt rundt.
  9. Kyllingebryst fileterne klargøres. Skær fedt og urenheder fra, giv dem et par snit på oversiden og læg dem øverst i fadet. Krydr dem med salt og peber.
  10. Stil dit alt i et fad ind i ovnen, hvor det skal have cirka 30 minutter. Smag eventuelt om risene er møre.

Næringsindhold

Kalorier586kcalKulhydrater61gProtein34gFedt22gMættet fedt12gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt6gTransfedt0.01gKolesterol137mgNatrium950mgKalium882mgKostfibre4gSukker6gVitamin A9626IUVitamin C48mgCalcium101mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Fadet med kylling og ris stilles direkte på bordet.

Du kan med fordel servere et stykke lækkert naanbrød til ovnretten.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Benedicte Nielsen skriver

    maj 10, 2025 at 5:29 pm

    Jeg har lavet denne ret 3 gange nu og det skal have meget mere tid i ovnen end de 30 minutter som opskriften siger.
    Men det er stadig en klar favorit ret herhjemme, dejlig nem og smager rigtig lækker.

    Svar
  2. Juanita skriver

    april 07, 2025 at 12:22 pm

    Hej Holger
    Tak for mange fantastiske opskrifter. ☺️ Jeg synes denne ret også ser lækker ud, men tænker at komme ananas stykker i. Har du prøvet det og ville du så udskifte noget af våden med ananasjuice?
    Mvh
    Juanita

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      april 07, 2025 at 12:37 pm

      Hej Juanita
      Mange tak for de pæne ord - det glæder mig at høre 🙂
      Nej, jeg har ikke prøvet retten med ananas, men det lyder lækkert - og det skal du da endelig prøve af.
      Skriv gerne lige her hvordan det gik.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  3. Helle Kristensen skriver

    maj 16, 2024 at 10:45 pm

    Kan jeg bruge vilde ris i stedet for basmatiris?
    Mvh
    Helle

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      maj 17, 2024 at 5:52 am

      Hej Helle
      Det kan du sagtens. Men vær opmærksom på, at tilberedningstiden kan være noget længere. Afhængig af hvordan risene er behandlet.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  4. Arne skriver

    november 08, 2023 at 6:47 pm

    Risene bliver ikke færdige på en halv time, jeg har snart brugt en time og de knaser stadig

    Svar
  5. Else Winther skriver

    juli 26, 2023 at 10:09 am

    kan der bruges brune ris i denne ret

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      juli 26, 2023 at 11:19 am

      Hej Else
      Sagtens, men de brune ris skal ofte koges noget længere tid. Så det er nok en god ide, at forkoge de brune ris lidt, så det passer med tiden.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  6. Birte skriver

    marts 29, 2021 at 9:20 am

    Mums 😊 ser let ud 👍

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)
  • Billede af torsk med pesto.
    Torsk med pesto (hurtig og lækker fiskeret til hele familien)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required