Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Brød › Yoghurtboller - opskrift på lækre boller med yoghurt

Yoghurtboller - opskrift på lækre boller med yoghurt

billede med yoghurtboller
4.6 fra 9 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
25
SHARES
FacebookMessenger25PinterestEmailSMS

Nem og lækker opskrift på yoghurtboller, der er de dejligste bløde og svampede boller. Perfekt til morgenbordet eller som eftermiddagssnack.

Yoghurtboller er helt perfekt svampede boller. Jeg synes, de smager helt vildt skønt, især friskbagte med et tykt lag smør og eventuelt lidt syltetøj. De kan også bruges som fødselsdagsboller, da de er lige så bløde.

Jeg synes også, at de holder sig mere saftige end almindelige boller, da yoghurten forhindrer dem i at blive tørre.

Hvis du ønsker, at de mætter mere, kan du udskifte hundrede gram mel med havregryn. Det smager både godt, og giver mere mæthedsfølelse.

Se også de populære opskrifter på:

  • Kærnemælksboller med god holdbarhed
  • Gulerodsboller
  • Fødselsdagsboller - nemme og bløde

Opskrift på lækre yoghurtboller

Yoghurtboller - nem og lækker opskrift

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.6 fra 9 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Hævning: 1 time t 15 minutter min
Samlet tid: 1 time t 50 minutter min
Nem og lækker opskrift på yoghurtboller, der er de dejligste bløde og svampede boller. Perfekt til morgenbordet eller som eftermiddagssnack.
Antal: 10 stk.
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 75 g smør
  • 2 dl mælk
  • 25 g gær
  • 2 spsk sukker
  • 1,5 dl yoghurt
  • 1 tsk salt
  • 500 g hvedemel
  • 1 æg

Fremgangsmåde

  1. Start med at smelte smørret, tilføj derefter mælk. Mærk, om det føles lillefingervarmt. Tilføj derefter gær og sukker.
  2. Tilføj yoghurt og salt, rør det sammen. Tilføj derefter hvedemel, mens du rører dejen sammen. Ælt nu dejen i mindst fem minutter, indtil den er smidig.
  3. Dæk dejen til med et viskestykke og lad den hæve i en time.
  4. Form dejen til 10 boller og placer dem på en bageplade. Lad dem efterhæve i 15 minutter.
  5. I mens varmer du ovnen op til 220 grader. Pisk et æg let sammen og pensel det udover bollerne. Bag dem nu i 15 minutter, indtil de er gyldne.
  6. Server yoghurtbollerne lune.

Næringsindhold

Kalorier275kcalKulhydrater43gProtein7gFedt8gMættet fedt5gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt2gTransfedt0.2gKolesterol37mgNatrium303mgKalium130mgKostfibre2gSukker4gVitamin A258IUVitamin C0.1mgCalcium55mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Prøv også at bruge yoghurt med smag i yoghurtboller. Jeg synes for eksempel, at vaniljeyoghurt smager skønt.

Bollerne kan sagtens fryses ned. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af koldthævet brød i gryde med surdej.
    Koldhævet brød i gryde med surdej (brød uden gær)
  • Billede med havregrynsbrød.
    Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)
  • billede med pølsehorn bagt med fuldkornsmel
    Verdens bedste pølsehorn med fuldkorn
  • Billede af sandwichboller.
    Sandwichboller (lækre og nemme brød til sandwich)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required