• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Dessert › Verdens bedste is - og den er nem at lave

Verdens bedste is - og den er nem at lave

billede med verdens bedste is
Verdens bedste is er en særdeles populær opskrift på hjemmelavet is, der stammer fra bloggen Newyorker By Heart. Foto: iStock.com.

Opdateret:  14. oktober 2024 - Udgivet:  10. april 2020

Del gerne:
2k
SHARES
FacebookMessenger2kPinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her får du opskriften på verdens bedste is. Eller som Newyorker By Heart kaldte den: Verdens nemmeste - og bedste - hjemmelavede is. Prøv den her.
  2. Opskrift på verdens bedste is
  3. Verdens bedste is
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
Gå til opskrift

Her får du opskriften på verdens bedste is. Eller som Newyorker By Heart kaldte den: Verdens nemmeste - og bedste - hjemmelavede is. Prøv den her.

Hvis du leder efter opskriften på verdens bedste is, ja så er du dumpet ind det rigtige sted.

Her kan du nemlig se hvordan Newyorker By Heart lavede det, som blev kaldt "Verdens nemmeste - og bedste - hjemmelavede is....".

Og det er en fremragende flødeis, der samtidig netop er utrolig nem at lave. Den hjemmelavede is kan laves med eller uden ismaskine, og der er gode forslag til fyld i isen. Bedre bliver det simpelthen ikke.

Se også disse opskrifter:

Bananis med chokolade

Hjemmelavet chokoladeis

Hjemmelavet vaniljeis

Hjemmelavet stracciatella is

Opskrift på verdens bedste is

billede med verdens bedste is

Verdens bedste is

Her får du opskriften på verdens bedste is. Eller som Newyorker By Heart kaldte den: Verdens nemmeste - og bedste - hjemmelavede is. Prøv den her.
Bedømmelse
4.8 fra 24 stemmer
RetIs
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Samlet tid: 5 timer timer 15 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Madens Verden

Ingredienser

  • 6 dl piskefløde
  • 4 æggeblommer - hvis du hører til de forsigtige så brug pasteuriserede
  • 75 g sukker
  • 2 tsk vaniljesukker - eller korn af 1 stang vanilje

Fyld efter lyst, jeg brugte

  • valnødder - hakkede
  • cocktail bær - halverede
  • mørk chokolade - hakket
  • marcipan - i små tern
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Fløde piskes stiv.
  • Æggeblommer piskes godt med sukker og vanilje.
  • Æggemassen vendes i flødeskummet - forsigtigt så al luften ikke slåes ud af flødeskummet.
  • Fyldet vendes også i og så skal det bare i en form af en art og fryses i mindst 5 timer. Der skal ikke røres i verdens bedste is eller noget, bare sørg for at det er pakket godt ind.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
648
% Daglig værdi*
Fedt
 
59
g
91
%
Mættet fedt
 
36
g
225
%
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
16
g
Kolesterol
 
364
mg
121
%
Natrium
 
49
mg
2
%
Kalium
 
163
mg
5
%
Kulhydrater
 
26
g
9
%
Sukker
 
25
g
28
%
Protein
 
7
g
14
%
Vitamin A
 
2465
IU
49
%
Vitamin C
 
1
mg
1
%
Calcium
 
122
mg
12
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Fyld kan varieres efter lyst. Jeg har også prøvet med Bailey, rosiner lagt i mørk rom i nogle timer - ja alt, kun fantasien sætter grænser.

Jeg lavede kun halv portion, det giver faktisk en del og det er drøjt, fordi der er så mange gode ting i.

Jeg bruger aldrig pasteuriserede æggeblommer, men hvis du er mest tryg ved det, så brug dem endelig.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Andreas Petersen

    februar 03, 2025 at 11:02 am

    opskrift på verdens bedste is

    Svar
  2. Kenneth Lau Jensen

    september 27, 2024 at 4:15 pm

    Hej,
    Nogen alternative forslag til piskefløden?, da det ikke er min bedste ven 🙂

    På forhånd tak

    Svar
  3. Linda Jensen

    september 20, 2024 at 8:30 am

    1000 tak for den fantastiske og nemme opskrift på is. Den bliver perfekt hver gang. Har prøvet at lave det et par gange før, men der var altid krystaller i, det er der aldrig her. Vi har prøvet med meget forskelligt fyld bla: Mørk chokolade, chokolade med Bailey. Nødder, marcipan...ja vi har fundet ud af at kun fantasien sætter grænser med denne opskrift. Så igen tak for den og din fantastiske side vi efterhånden har brugt i mange år.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      september 20, 2024 at 9:18 am

      Hej Linda
      Tusind tak for de pæne ord - det er jeg meget glad for at høre.
      Og nu fik jeg lige lyst til hjemmelavet is 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  4. J. Nielsen

    marts 25, 2024 at 2:17 pm

    Opvarme 1 dl glykosesirup, så den får en tyndere konsistens, men uden at blive rigtig varm, og pisk den i æggesnapsen. Det forhindrer isen i at danne en krystaliseret konsistens, ligesom isen også vil have en blødere tekstur..
    Glykosesirup påvirker ikke smag eller sødme.

    Svar
    • Linda Jørgensen

      juni 16, 2024 at 2:33 pm

      Hej tak for rådene 😊😊😊

      Svar
  5. J. Nielsen

    december 30, 2023 at 2:47 pm

    Hvis man er nervøs ved brug af rå æg, kan æggene dyppes hurtigt i kogende vand. Salmonella sidder udenpå skallen, og ikke indeni. På denne måde slås eventuelle salmonellabakterier ihjel.

    Svar
  6. Tina Krause

    april 12, 2020 at 3:44 pm

    Hvor meget baylies puttede du i din is da du lavede den med det

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Billede med champagne.

Champagne - hvad er det? Og hvad er forskellen?

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required