Sådan laver du en lækker vegetarburger, hvor du ikke savner kødet. En super lækker veggieburger med persillepesto, tomat og en sund vegetarbøf. Mums.
Opskriften på vegetarburger giver 8-12 stk. - afhængig af hvor store du ønsker burgerne.
Ingredienser til vegetarburger
1 portion burgerboller af denne opskrift
1 portion vegetarbøffer af denne opskrift
1 portion persillepesto
Iceberg salat
4 store tomater
Hjemmelavet burgerdressing
Fremgangsmåde
- Start med at lave burgerbollerne som anvist i linket. Det er faktisk ret nemt, og her får du virkelig luftige burgerboller.
- Lav derefter vegetarbøffer som anvist.
- Og så gælder det en nem og lækker persillepesto - igen som anvist i linket. Pesto med persille giver din vegetarburger en fantastisk smag!
- Iceberg salat skylles og slynges tør, hvorefter den brækkes i store stykker.
- Tomater skæres i tynde skiver.
- Den hjemmelavede burgerdressing laves nemt på et minuts tid.
- Saml dine vegetarburgere med en halv burgerbolle nederst, som smøres med lidt burgerdressing hvorefter der pålægges salat.
- Derpå en vegetarbøf, persillepesto og et par skiver tomat. Du kan også komme et par skiver agurk på, eventuelt syltede agurker.
- Slut af med overbollen, og så er din veggieburger klar til servering.
Fyldet i en vegetarburger kan selvfølgelig varieres som du synes.
Det er også godt at komme snittede rødløg i, eller prøv med grillede skiver af squash.
Se også mine opskrifter på:
Verdens bedste vegetar lasagne
Klassisk hjemmelavet burger (kan også laves som vegetar)
Del dine ideer og tanker med os andre her: