• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Vegetar › Vegetar tacos med salsa, feta og krydret tofu

Vegetar tacos med salsa, feta og krydret tofu

Vegetar tacos
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
3
SHARES
FacebookMessenger3PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 8. juni 2022 - Udgivet: 16. januar 2022

Vegetar tacos med krydret tofu, salsa, feta og rødkål er den lækreste vegetariske ret, som er populær hos de fleste. Her er opskriften.

Vegetar tacos kan selvfølgelig laves på mange måder, men jeg må sige, at denne opskrift er en af de bedste, jeg har smagt.

Måden som tofuen tilberedes på, får selv den største kødelskers mund til at løbe i vand.

Tofuen laves med Peri Peri krydderiblanding, som er er både en smule stærk, men også fuld af smag. Derudover har jeg valgt at smuldre tofuen i stedet for at skære den. Det gør, at den minder lidt mere om hakket kød.

Derudover toppes tacosene med grønt og en lækker yoghurtdressing.

Opskrift på vegetar tacos

Vegetar tacos
Rakel Seneca

Vegetar tacos

5 fra 2 stemmer
Vegetar tacos med krydret tofu, salsa, feta og rødkål er den lækreste vegetariske ret, som er populær hos de fleste. Her er opskriften.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Vegetar
Køkken: Mexikansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 350 g tofu
  • 2 spsk sojasauce
  • 1 tsk limesaft
  • 1 spsk Peri Peri krydderiblanding
  • 0,5 tsk salt
  • 1 tsk olivenolie
  • 8 stk tortillabrød - små
  • 4 spsk græsk yoghurt
  • 2 tsk chilisauce
  • 4 spsk tomatsalsa
  • 4 dl rødkål - fintsnittet
  • 1 håndfuld koriander - frisk
  • 50 g feta

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at tage en skål og hæld sojasauce, limesaft, Peri Peri krydderiblanding og salt i. Rør det sammen.
  2. Tag nu tofuen og smuldr den ned i marinaden. Rør det nu godt sammen og stil det til side, i mens du forbereder resten.
  3. Bland græsk yoghurt og chilisauce sammen - og snit rødkålen fint.
  4. Varm tortillabrød i ovnen eller på panden, mens du ordner tofuen: På en pande kommes olivenolie og hele tofu-blandingen.
  5. Lad det stege i cirka fem minutter ved høj varme, mens du rører rundt i det.
  6. Lav nu tacos. Tag et tortillabrød og put tofu i det, tilføj salsa, rødkål og koriander. Drys derefter med yoghurt-dressing og smuldr en smule feta udover. Forsæt indtil, alle vegetar tacos er lavet.
  7. Server vegetar tacos med frisk limesaft og spis dem, når de stadig er varme.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Du kan sagtens lade tofuen ligge i marinaden i op til to dage, før du steger den.

Det gør, at opskriften er super nem og hurtig at lave. Server vegetar tacos sammen med en rigtig mexicansk tomatsalsa: Pico de gallo.

Se også andre mexicanske opskrifter:

Blomkålstacos med barbecuesovs

Breakfast burrito

Chili con carne

Mexi bowl

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Forsiden lige nu

sommerpande med kylling og kål
Sommerpande med kylling og kål→ Se opskriften
billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
Sæson i juli
Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager→ Se opskriften
billederesultat for wraps med kylling
Nemme wraps med kylling og spidskål→ Se opskriften
Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required