Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Vandmelon med chokolade - som snack eller is

Vandmelon med chokolade - som snack eller is

billederesultat for vandmelon med chokolade
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
10
SHARES
FacebookMessenger10PinterestEmailSMS

En nem opskrift på lækker vandmelon med chokolade, der enten laves som hurtig snack, eller som en læskende is med chokoladeovertræk.

Vandmelon med chokoladeovertræk er en klassisk snack, der er nem og hurtig lave.

Det er i al sin enkelthed skiver af vandmelon, der overtrækkes med en lækker chokolade, og her har jeg rørt chokoladen op i en varm fløde. Det gør den ekstra lækker.

Du kan enten spise vandmelon-ispindene som de er, altså som den hurtige snack - men de kan også fryses ned i et par timer, og så har du de skønneste ispinde med vandmelon og chokolade. Mums.

Opskrift på vandmelon med chokolade

Vandmelon med chokolade - som snack eller is

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
En nem opskrift på lækker vandmelon med chokolade, der enten laves som hurtig snack, eller som en læskende is med chokoladeovertræk.
Antal: 4
Ret: Is
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 0,5 vandmelon skåret i passende trekanten
  • ispinde af træ
  • 75 g mørk chokolade
  • 75 g fløde
  • kokosmel eller mandelstykker til pynt

Fremgangsmåde

  1. Vandmelon skæres ud i passende trekanter, som du kan se på billedet. Del evt. den halve vandmelon i to eller tre stykker/store både, som derefter skæres i skiver. Lav ikke skiverne for tynde.
  2. Skær et lille snit i skrællen på hvert stykke vandmelon, hvortefter du sætter en ispind op i dem.
  3. Kog fløden op og hak chokoladen groft.
  4. Tag fløden af kogepladen, kom chokolade i og rør sammen til en jævn og glat chokoladeganache.
  5. Dup vandmelonstykkerne tørre med et rent viskestykke, og overtræk spidsen med lidt chokolade. Det nemmeste er, at du holder et stykke vandmelon henover gryden, og derefter øser lidt chokolade over.
  6. Læg hvert stykke vandmelon med chokolade på et stykke bagepapir. Drys eventuelt med kokos, mandelsplitter eller krymmel. Eller nyd dem som de er.
  7. Som snack: Lad chokoladen stivne - stil eventuelt vandmelonstykker på køl.
  8. Vandmelon med chokolade som is: Læg dine ispinde med vandmelon på en plade med bagepapir, der kan gå i fryseren. Fryses i ca. to timer, hvorefter de kan nydes som læskende is.

Næringsindhold

Kalorier90kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Se også disse opskrifter med vandmelon:

Vandmelonjuice med æble og citron

5 fra 1 stemme
Gå til opskrift

Salat med vandmelon, galiamelon og rucola

5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift

Vandmelonsalat

4.8 fra 19 stemmer
Gå til opskrift
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required