• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Aftensmad › Tropisk kylling med ananasring og fyld

Tropisk kylling med ananasring og fyld

tropisk kylling med ananasring og fyld
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
2
SHARES
FacebookMessenger2PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 7. juni 2024 - Udgivet: 3. maj 2024

Min opskrift på tropisk kylling med ananasring og fyld. En både lækker og hurtig måde at servere kyllingebryst med masser af smag på.

Tropisk kylling er en lækker ret med banket kyllingebryst, ananas og fyld.

Retten er nem at lave, og selvom den er lidt krydret, så er den god til hele familien.

Bemærk, at opskriften er beregnet til 2 personer, men den er nem at gange op. Se også min populære opskrift på karry kylling i fad med ananas.

Opskrift på tropisk kylling

tropisk kylling med ananasring og fyld
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Tropisk kylling med ananasring og fyld

5 fra 1 stemme
Min opskrift på tropisk kylling med ananasring og fyld. En både lækker og hurtig måde at servere kyllingebryst med masser af smag på.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 2 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Kalorier: 279
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 2 stk. kyllingebryst
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 skiver ananas - ananasringe fra dåse
Fyld
  • 2 forårsløg - i tynde skiver
  • 2 fed hvidløg - finthakket
  • 0,5 rød peberfrugt - i små tern
  • 2 tsk karry
  • 1 spsk soja
  • 4 spsk ananassaft - fra dåse
  • citronsaft - friskpreset
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Til tropisk kylling starter du med at banke 2 stk. kyllingebryst flade. Læg evt. kyllingefileterne mellem to fryseposer, og bank dem godt ud.
  2. Brun de bankede kyllingefileter på en meget varm pande 1 spsk olivenolie, krydr med salt og friskkværnet peber og læg dem i et ildfast fad.
  3. Læg 2 skiver ananas på dem, altså en ananasring på hvert stykke kød.
  4. Stil panden tilbage på kogepladen og svits hurtigt 2 forårsløg, 2 fed hvidløg og 0,5 rød peberfrugt uden det tager for meget farve.
  5. Drys 2 tsk karry over og vend rundt så karryen hurtigt brændes af, inden du tilsætter 1 spsk soja og 4 spsk ananassaft.
  6. Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  7. Fordel fyldet i og på de to ananasringe. Det må gerne gå lidt ud over ananasringene.
  8. Bag dem i 10 minutter ved 200 grader varmluft.

Næringsindhold

Kalorier: 279kcalKulhydrater: 21gProtein: 27gFedt: 11gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 6gTransfedt: 0.01gKolesterol: 72mgNatrium: 2966mgKalium: 723mgKostfibre: 3gSukker: 13gVitamin A: 1186IUVitamin C: 89mgCalcium: 52mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

De to stykker tropisk kylling med fyld serveres straks. Gerne sammen med blomkålsris eller ristet blomkål med karry og mandler. Velbekomme.

Se også mine opskrifter på:

Kylling i karry - nem opskrift på 25 minutter med ris

Risret i airfryer - med karry og hakket kylling

Indisk karryret med kylling, kikærter og spinat

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Stina

    maj 03, 2024 at 10:04 am

    Meget lækker ret med ananas. Kan også serveres med ris.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)
  • Billede af Axelborg kylling.
    Axelborg kylling i tomatflødesauce med ærter
  • Billede af hvid bolognese.
    Hvid bolognese uden tomater

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.

Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller

Billede af blommemuffins

Blommemuffins (lækre muffins med blommer)

Billede med havregrynsbrød.

Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)

Billede med auberginefad.

Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Ugens vine, uge 35, 2025

Ugens vine, uge 35, 2025: Frankrig dominerer med 9 topkøb

Billede af millionsalsiccia.

Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Forsiden lige nu

Billede med auberginefad.
Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad (nemme og lækre retter)→ Se opskriften
billede til kylling Gong Bao
Kylling Gong Bao - lækker kinesisk mad→ Se opskriften
laks med porrer i fad
Laks med porrer og spidskål - en populære fiskeret→ Se opskriften
syltede citroner saltcitroner
Syltede citroner - nem opskrift på saltcitroner→ Se opskriften
Billede af millionsalsiccia.
Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)→ Se opskriften
indisk karryret med kylling
Indisk karryret med kylling, kikærter og spinat→ Se opskriften
billede med chokoladekage
Alletiders mumse chokoladekage (nem opskrift)→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
billede med blomkålspure
Blomkålspure: Cremet og lækker pure med blomkål→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required