• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Brød › Tortillas (opskrift på hjemmelavede mexicanske pandebrød)

Tortillas (opskrift på hjemmelavede mexicanske pandebrød)

hjemmebagte tortillas
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
21
SHARES
FacebookMessenger21PinterestEmailSMSSubscribe

Tortillas er nemme at lave selv. Her er en opskrift på de mexicanske, pandestegte tortillabrød, som kun skal steges et minut på hver side.

Tortillas kan vi købe overalt, men det er faktisk supernemt at bage de mexicanske fladbrød selv.

Traditionelt bruges der majsmel til at bage brødene, men dem vi køber herhjemme, er ofte bagt på hvedemel. Det samme gælder disse.

Brødene skal kun stege et minut på hver side, så bliver det næsten ikke nemmere.

Opskriften giver otte mexicanske fladbrød, men den er nem at gange op til flere.

Opskrift på hjemmelavede tortillas

hjemmebagte tortillas
Holger Rørby Madsen

Tortillas (opskrift på hjemmelavede mexicanske pandebrød)

5 fra 4 stemmer
Tortillas er nemme at lave selv. Her er en opskrift på de mexicanske, pandestegte tortillabrød, som kun skal steges et minut på hver side.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Hævetid 20 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal: 8 stk
Ret: Brød
Køkken: Mexikansk
Kalorier: 199
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 300 g hvedemel
  • 0,5 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 4 spsk majsolie
  • 200 g vand
  • majsolie - til bagning

Fremgangsmåde
 

  1. Vej hvedemel af i en stor skål og tilsæt en halv teske bagepulver.
  2. Derefter tilsættes salt og majsolie. Anden olie kan også anvendes.
  3. Tilsæt nu vand, som røres godt ind i dejen. Ælt videre indtil dejen er samlet godt.
  4. Derefter tages dejen ud på bordet, hvor du ælter den grundigt sammen. Kom lidt mel på bordet, og denne mængde indgår ikke i opskriften.
  5. Læg et fugtigt viskestykke over, og lad nu dejen til dine tortillas fladbrød hvile i 20 minutter.
  6. Del derefter dejen i otte lige store klumper, som du triller til små boller.
  7. Rul en kugle ud til et tortillabrød, der er lidt mindre end din pande. Husk fortsat at have mel nok på bordet, så dejen ikke hænger ved.
  8. Varm en pande grundigt op og kom en sjat olie på.
  9. Bag nu tortillas på panden, hvor de skal cirka et minut på hver side. Mens den ene bages, rulles den næste ud, så du hele tiden har gang i bagningen af dine tortillas brød. Så tager det faktisk ikke lang tid at lave dem.

Næringsindhold

Kalorier: 199kcalKulhydrater: 29gProtein: 4gFedt: 7gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 0.02gNatrium: 460mgKalium: 42mgKostfibre: 1gSukker: 0.2gCalcium: 7mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

De færdigbagte tortillas serveres med fyld. Her kan du blandt andet bruge stegt oksekød med taco krydderi, avocado, kylling, salat, majs, svinekødstrimler, eller hvad du bedst kan lide.

Server også gerne med en hjemmelavet guacamole og en krydret salsa.

Se andre mexicanske opskrifter:

Mexicanske fajitas med kylling

Chili con carne - klassisk chiliret

Den bedste mexicanske gryderet

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Uge25-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 25: De bedste 20 vintilbud udvalgt blandt 150

Madplan uge 25

Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Forsiden lige nu

sommerpande med kylling og kål
Sommerpande med kylling og kål→ Se opskriften
Madplan uge 25
Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter→ Se opskriften
vandkringle med creme
Vandkringle - nem kringle med creme og remonce→ Se opskriften
Uge25-bedstevinkøbMV
Ugens vine, uge 25: De bedste 20 vintilbud udvalgt blandt 150→ Se opskriften
Billede af grillede kyllingespyd.
Grillede kyllingespyd med grøntsager og BBQ-marinade→ Se opskriften
Kartoffelsalat med majs, grillede peberfrugter og spidskål
Kartoffelsalat med majs, grillede peberfrugter og spidskål→ Se opskriften
jordbærkage med kransekage
Jordbærkage med kransekage og flødecreme→ Se opskriften
Billede med rabarberbrud.
Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan→ Se opskriften
Hyldeblomstsirup
Hyldeblomstsirup til drinks og desserter→ Se opskriften
Kartoffelavlerens kyllingefad med hele kyllingelår
Kartoffelavlerens kyllingefad med hele kyllingelår→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required