Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Torsk med kål - nem fiskeret med spidskål og grønkål

Torsk med kål - nem fiskeret med spidskål og grønkål

billederesultat for torsk med kål
4.9 fra 12 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
196
SHARES
FacebookMessenger196PinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på torsk med kål. En super simpel og hurtig opskrift på bagt torsk med spidskål, grønkål og gulerødder i fad i ovn.

Torsk med kål er en utrolig nem opskrift på lækker fisk i fad med masser af spidskål og grønkål.

Det er en rustik opskrift, hvor du virkelig får sund mad. Vi skal jo gerne spise mere kål for blandt andet at få K-vitamin, og dem er der masser af i eks. grønkål.

Med denne opskrift her får du en sund ret til aftensmad, der som sagt er meget nem at lave. Kålen er også lidt rustik i konsistensen, men du kan også vælge at blanchere kålen først.

Her koges en gryde med vand op, og nør vandet bulderkoger, kommer du kålen i og giver den et lille minut. Tag derefter kålen op og fordel den i fadet.

Jeg synes dog den rustikke kål er god, men det er en smagssag.

Opskrift på torsk med kål

Torsk med kål - nem fiskeret med spidskål og grønkål

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.9 fra 12 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Her får du min opskrift på torsk med kål. En super simpel og hurtig opskrift på bagt torsk med spidskål, grønkål og gulerødder i fad i ovn.
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g torsk (fri for ben og skind)
  • 1 lille spidskål (fintsnittet)
  • 150 g grønkål (fintsnittet)
  • 4 medium gulerødder (i tynde skiver eller små tern)
  • 3 dl madlavningsfløde
  • 1 tsk sennep
  • 1 stk citron
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Torskefilet deles i passende portionsstykker og saltes. Krydres også med friskkværnet peber.
  3. Gør spidskål, grønkål og gulerødder klar. Spidskål snittes fint og det samme med grønkålen. Gør det endnu nemmere og køb en færdigskyllet og snittet grønkål. Gulerødder vaskes og snittes i tynde skiver eller små tern.
  4. Fordel kål og gulerødder i bunden af en lille bradepande. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
  5. Rør madlavningsfløde sammen med sennep og hæld den over kålen. Vend det forsigtigt rundt.
  6. Læg torskestykkerne på kål og gulerødder, og dryp med friskpresset citronsaft. Læg evt. også skiver af citron over torsken.
  7. Torsk med kål stilles nu i ovnen og bages 20 minutter.

Næringsindhold

Kalorier207kcalKulhydrater11gProtein31gFedt4gMættet fedt2gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt1gKolesterol74mgNatrium767mgKalium1061mgKostfibre3gSukker7gVitamin A14120IUVitamin C40mgCalcium233mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Torsk med kål serveres straks - og meget gerne med et stykke groft brød til.

Det er en simpel ret, men den er både sund og meget mættende.

Se også disse opskrifter:

Torsk med karry og spidskål på 20 minutter
Torsk med karry og spidskål er både sund og nem aftensmad, som kan laves på ca. 20 min. Torskeretten er en fiskeret, som de fleste vil elske.
Se opskriften her
billederesultat for torsk med karry og spidskål
Torskepakke med asparges og nye kartofler på 30 min.
Prøv en lækker torskepakke med asparges og nye kartofler. En sund og nem måde at tilberede torsk på, og pakkerne bages 15 minutter i ovnen. Meget nemt.
Se opskriften her
torskepakke med asparges og nye kartofler
Torskeburger - nem og lækker fiskeburger med torsk
Her får du en opskrift på lækker torskeburger. Det er en nem og hjemmelavet fiskeburger, der laves med paneret torsk, dildmayo og salat.
Se opskriften her
billederesultat for torskeburger
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Hanne S. skriver

    marts 17, 2021 at 1:09 pm

    Lækkert ...

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required