Her er min opskrift på stegt torsk med spidskål og kartofler. En meget nem ret, der både er hurtig at lave, og den er med få ingredienser.
Stegt torsk med spidskål og kartofler er en virkelig nem middagsret med fisk, der samtidig er hurtig at tilberede.
Der skal anvendes meget få ingredienser, og her får du samtidig en fiskeret, som jeg er sikker på de fleste vil kunne lide.
Se også: Glaseret torsk med ris, broccoli og grønkål
Grundingredienserne er torsk, spidskål og kartofler, og retten kan laves på under en halv time. God fornøjelse.
Opskrift på stegt torsk med spidskål
Torsk med spidskål og kartofler
Ingredienser
- 600 gram torsk - filet uden skind og ben
- salt og friskkværnet peber
- 600 gram kartofler - i mundrette stykker, koges møre
- 1 spidskål - snittes groft
- 5 deciliter madlavningsfløde
- 2 teske sennep - efter eget valg
- 1 citron
Sådan gør du
- Til stegt torsk med spidskål og kartofler starter du med, at salte torskefileterne, så de kan stå og trække i ca. 10 minutter inden stegning. Husk at tjekke at torskestykkerne er helt fri for ben.
- Skær kartofler ud i mundrette stykker. Kom dem i en gryde med vand og salt. Kartoflerne koges næsten møre, og det tager ca. 10 minutter.
- Imens snittes spidskål groft. Kom derefter spidskålen ned til de næsten møre kartofler i et halvt minut, så kålen kun lige falder lidt sammen.
- Hæld kartofler og spidskål i et dørslag og dryp af.
- Kom dem tilbage i gryden sammen med madlavningsfløde og lidt sennep. Lad det koge/simre mens du steger torsken, så det cremer lidt ind.
- Torskefileterne steges ca. 3 minutter på hver side i lidt smør og olie, og krydres med salt og friskkværnet peber.
- Smag kartoffel- og spidskålsstuvningen til med salt, peber og lidt friskkværnet peber.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Anret stegt torsk med spidskå, og kartofler, og server straks. Pynt gerne torsken med en skive citron. Velbekomme.
Del dine ideer og tanker med os andre her: