Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Thaisalat med peanutbutterdressing

Thaisalat med peanutbutterdressing

Thaisalat
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMS

Thaisalat er en fyldig salat inspireret af Thailands smage med et nordisk twist i form af kål. Salaten serveres med en lækker peanutdressing.

Thaisalat kalder jeg denne salat, som er inspireret af Thailands køkken. Her er blandt andet den aromatiske mangofrugt, koriander, hakkede forårsløg, minimajs og så det nordiske twist: rødkål.

Rødkål giver en flot farve, og så er kål jo superfood fuld af vitaminer og mineraler, som vi har godt af.

Salaten serveres med en cremet peanutbutter-dressing, som hældes over af den enkelte, som selv kan justere, hvor meget eller hvor lidt dressing, der skal på. En sund og lækker anretning.

Opskrift på thaisalat med peanutbutter

Thaisalat med peanutbutterdressing

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Thaisalat er en fyldig salat inspireret af Thailands smage med et nordisk twist i form af kål. Salaten serveres med en lækker peanutdressing.
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Thailandsk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 0,5 stk rødkål (i strimler eller grofthakket)
  • 3 stk gulerødder (i strimler)
  • 4 medium forårsløg (tynde skiver)
  • 10 stk babymajs (tynde skiver)
  • ½ stk rød peberfrugt (strimler)
  • 1 stk mango (tern)
  • 1 potte koriander
  • 1 håndfuld peanuts
Dressing
  • 2 spsk peanutbutter
  • 0,5 tsk chiliflager (eller et par cm frisk chili)
  • 2 cm ingefær (fintrevet)
  • 1 spsk sojasauce
  • 1 fed hvidløg (presset)
  • 1 tsk honning
  • limesaft (efter smag)

Fremgangsmåde

  1. Begynd med at lave dressingen: Bland alle ingredienser og sæt til side.
  2. Skær mangoen i tern, skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver eller strimler.
  3. Skær forårsløg og babymajs i skiver, skyl rødkål og skær i strimler, skær peberfrugt i strimler. Bland dem alle i en skål.
  4. Skyl korianderbladene, riv dem af stilkene og bland dem i salaten.
  5. Drys peanuts udover salaten og server thaisalat med en skål dressing ved siden af, så man selv kan hælde dressing over.

Næringsindhold

Kalorier105kcalKulhydrater7gProtein5gFedt8gMættet fedt1gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt4gNatrium295mgKalium167mgKostfibre2gSukker3gVitamin A380IUVitamin C4mgCalcium25mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Du kan vælge at koge nudler, skylle dem med koldt vand og blande i salaten. Så har du et måltid i sig selv.

Ellers kan du servere thaisalat sammen med små forårsruller, kyllingespyd eller thai-fiskefrikadeller.

Se andre thai-inspirerede opskrifter:

Thai Beef salad

Pad Thai med kylling

Panang curry med oksekød

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required