• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Tilbehør › Thaisalat med peanutbutterdressing

Thaisalat med peanutbutterdressing

Thaisalat
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  24. august 2022 - Udgivet:  10. marts 2022

Thaisalat er en fyldig salat inspireret af Thailands smage med et nordisk twist i form af kål. Salaten serveres med en lækker peanutdressing.

Thaisalat kalder jeg denne salat, som er inspireret af Thailands køkken. Her er blandt andet den aromatiske mangofrugt, koriander, hakkede forårsløg, minimajs og så det nordiske twist: rødkål.

Rødkål giver en flot farve, og så er kål jo superfood fuld af vitaminer og mineraler, som vi har godt af.

Salaten serveres med en cremet peanutbutter-dressing, som hældes over af den enkelte, som selv kan justere, hvor meget eller hvor lidt dressing, der skal på. En sund og lækker anretning.

Opskrift på thaisalat med peanutbutter

Thaisalat
Karen SenecaKaren Seneca

Thaisalat med peanutbutterdressing

5 fra 4 stemmer
Thaisalat er en fyldig salat inspireret af Thailands smage med et nordisk twist i form af kål. Salaten serveres med en lækker peanutdressing.
Forb. tid 20 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Thailandsk
Kalorier: 105
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 0,5 stk rødkål - i strimler eller grofthakket
  • 3 stk gulerødder - i strimler
  • 4 medium forårsløg - tynde skiver
  • 10 stk babymajs - tynde skiver
  • ½ stk rød peberfrugt - strimler
  • 1 stk mango - tern
  • 1 potte koriander
  • 1 håndfuld peanuts
Dressing
  • 2 spsk peanutbutter
  • 0,5 tsk chiliflager - eller et par cm frisk chili
  • 2 cm ingefær - fintrevet
  • 1 spsk sojasauce
  • 1 fed hvidløg - presset
  • 1 tsk honning
  • limesaft - efter smag

Fremgangsmåde
 

  1. Begynd med at lave dressingen: Bland alle ingredienser og sæt til side.
  2. Skær mangoen i tern, skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver eller strimler.
  3. Skær forårsløg og babymajs i skiver, skyl rødkål og skær i strimler, skær peberfrugt i strimler. Bland dem alle i en skål.
  4. Skyl korianderbladene, riv dem af stilkene og bland dem i salaten.
  5. Drys peanuts udover salaten og server thaisalat med en skål dressing ved siden af, så man selv kan hælde dressing over.

Næringsindhold

Kalorier: 105kcalKulhydrater: 7gProtein: 5gFedt: 8gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 4gNatrium: 295mgKalium: 167mgKostfibre: 2gSukker: 3gVitamin A: 380IUVitamin C: 4mgCalcium: 25mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Du kan vælge at koge nudler, skylle dem med koldt vand og blande i salaten. Så har du et måltid i sig selv.

Ellers kan du servere thaisalat sammen med små forårsruller, kyllingespyd eller thai-fiskefrikadeller.

Se andre thai-inspirerede opskrifter:

Thai Beef salad

Pad Thai med kylling

Panang curry med oksekød

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Forsiden lige nu

Madplan uge 24
Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter→ Se opskriften
10 retter med få ingredienser
10 retter med få ingredienser→ Se opskriften
billede med flødebollekage
Flødebollekage opskrift med makroner og jordbær→ Se opskriften
salat med paneret kylling
Salat med paneret kylling, ærter og asparges→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften
billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required