Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Tex Mex kylling

Tex Mex kylling

tex mex kylling
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
44
SHARES
FacebookMessenger44PinterestEmailSMS

Den bedste opskrift på Tex Mex kylling. Lækker opskrift med kyllingebryst på bund af bla. peberfrugt, kidneybønner, majs og taco krydderi.

Tex Mex kylling er lækker mad i fad med inspiration fra det mexicanske køkken, og det er bestemt en familievenlig ret.

Her tilberedes kyllingbryst på en bund af blandt andet peberfrugt, majs og kidneybønner. Det hele krydret med taco krydderi.

Til den velsmagende og nemme Tex Mex-ret serveres gerne tortilla chips og varme tortilla pandekager. En guacamole passer også perfekt til.

Opskriften er beregnet til fire personer. Jeg har lavet en video med fremgangsmåde.

Opskrift på Tex Mex kylling

Tex Mex kylling

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 25 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Den bedste opskrift på Tex Mex kylling. Lækker opskrift med kyllingebryst på bund af bla. peberfrugt, kidneybønner, majs og taco krydderi.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Mexikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 røde peberfrugter (i tern)
  • 1 dåse kidneybønner (skyllet)
  • 300 g majs (gerne fra dåse)
  • 1 dåse hakkede tomater
  • taco krydderi
  • 4 stk. kyllingebryst
  • smør (til stegning)
  • 1 citron
  • salt
  • persille (eller koriander til pynt)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. To røde peberfrugter snittes i små tern og kommes i et ildfast fad.
  3. Kidneybønner skylles, afdryppes og kommes ved sammen med majs og en dåse hakkede tomater.
  4. Krydres med salt og to spiseskefulde taco mix. Se opskrift i linket - eller brug en købt. Vend det godt rundt.
  5. En pande varmes op ved en god varme, og et par spiseskefulde smør smeltes og bruser af.
  6. Brun nu kyllingebryst på begge sider, og krydr med salt og taco krydderi. Brunes i alt ca. et par minutter på hver side.
  7. Læg derefter kyllingefileterne op på indholdet i fadet. Se evt. fremgangsmåde i min video.
  8. Dryp saften af en halv citron over retten, og giv den ca. 20 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.

Næringsindhold

Kalorier160kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Kom med din mening

Noter

Den færdige Tex Mex kylling serveres straks sammen med blandt andet tortilla pandekager.

Her rulles pandekagerne sammen om fyld og kylling i skiver, og der kan også tilsættes lidt salat.

Sprøde tortilla chips eller nachos er gode til, og glem som sagt ikke en hjemmelavet guacamole.

Se flere mexicansk inspirerede opskrifter:

Chili con carne

Huevos rancheros - opskrift på mexicansk morgenmad

Mexicanske fajitas med kylling og avocado

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required