• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Sous vide › Svinemørbrad sous vide - opskrift med tid og temperatur

Svinemørbrad sous vide - opskrift med tid og temperatur

svinemørbrad sous vide
Del gerne:
214
SHARES
FacebookMessenger214PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 21. juni 2023 - Udgivet: 13. juli 2019

Her er den perfekte opskrift på svinemørbrad sous vide. Se hvordan du tilbereder mørbraden i vandbad, inklusiv tid og korrekt temperatur til tilberedning.

Svinemørbrad sous vide er en fantastisk måde at lave mørbrad på, for du får et super mørt stykke kød med masser af smag.

Og prikken over i'et er den hjemmelavede BBQ-marinade, som du pensler mørbraden med når den brunes af.

Det giver altså en rigtig god smag til kødet.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Ingredienser til svinemørbrad sous vide

1 hel svinemørbrad
Salt og friskkværnet peber
Et par kviste rosmarin
Et par kviste timian
Min hjemmelavede BBQ-marinade

Opskrift

  1. Tænd din sous vide og indstil temperaturen til 58 grader. Tiden skal indstilles til en time og 30 minutter. Det er den perfekte måde at tilberede en svinemørbrad sous vide.
  2. Afpuds svinemørbraden så sølvsene og fedt skæres fra. Jo mere ren kødet er, jo mere lækker er svinemørbraden når den serveres. Så brug lige et minut eller to på denne del. Det er ikke så svært. Eller bed slagteren om at afpudse mørbraden.
  3. Krydr kødet med salt og peber, og læg et par kviste rosmarin og timian over.
  4. Læg mørbraden i en vakuumpose og luk den helt tæt i vakuumpakker.
  5. Kom kødet ned i din sous vide, og giv den nu halvanden time. Så er den helt perfekt.
  6. Lav en portion af min hjemmelavede BBQ-marinade - det er ganske nemt.
  7. Nu kan du enten grill kødet færdig ved direkte varme - eller blot stege den på panden, så mørbraden får stegeskorpe.
  8. I begge tilfælde pensles kødet med den hjemmelavede BBQ-marinaden undervejs, så det får den perfekte finish. Husk, at kødet jo er tilberedt via sousvide, så det skal blot brunes af sammen med BBQ-marinaden!
vakuumpakket svinemørbrad til sous vide
Så er svinemørbraden vakuumpakket med rosmarin og timian, og dermed er den klar til turen i sousvide. Her skal den have cirka halvanden time, hvorefter den brunes af. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Servering

Svinemørbrad sous vide kan evt. serveres med mine grillede kartofler med hvidløg og en nem salat med spidskål og æble.

Her kan du i øvrigt se en tabel med temperaturer og tider på alle udskæringer til sousvide.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • cote de boeuf sous vide
    Cotes de boeuf sous vide - opskrift på kongernes bøf
  • porre sous vide
    Porre sous vide med tid og temperatur
  • blomkål sous vide
    Blomkål sous vide med tid og temperatur
  • laks sous vide
    Laks sous vide - guide med tid og temperatur

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 37

Ugens madplan uge 37 med syv gode bud på aftensmad

Billede af blomkålslasagne.

Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)

Ugens vine, uge 36, 2025

Ugens vine, uge 36, 2025: Fra Rioja Reserva til hvid og rosé fra Røsnæs

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.

Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.

Frisk kartoffelsalat med spinat

Madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage

Forsiden lige nu

Madplan uge 37
Ugens madplan uge 37 med syv gode bud på aftensmad→ Se opskriften
billede med cassoulet
Cassoulet (nem opskrift på klassisk fransk gryderet)→ Se opskriften
Æblegalette
Æblegalette - nem opskrift på rustik fransk tærte→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med fransk bondebrød
Fransk bondebrød→ Se opskriften
billede med kylling bourguignon
Kylling bourguignon - sund udgave af den franske klassiker→ Se opskriften
billederesultat for æblesalat
Æblesalat→ Se opskriften
Billede med kantareller
Kantareller - fakta og hvad kan du bruge dem til→ Se opskriften
billede med vikingegryde
Vikingegryde med skinke, bacon og fløde→ Se opskriften
en heldig kartoffel
En heldig kartoffel bagt med rosmarin→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her