Svinemørbrad sous vide
Ingredienser
- 1 svinemørbrad
- salt og friskkværnet peber
- 2 kviste rosmarin
- 2 kviste timian
- 1 portion BBQ-marinade
Fremgangsmåde
- Tænd din sous vide og indstil temperaturen til 58 grader. Tiden skal indstilles til 1 time og 30 minutter. Det er den perfekte måde at tilberede en svinemørbrad sous vide.
- Afpuds svinemørbraden så sølvsene og fedt skæres fra. Jo mere ren kødet er, jo mere lækker er svinemørbraden når den serveres. Så brug lige et minut eller to på denne del. Det er ikke så svært. Eller bed slagteren om at afpudse mørbraden.
- Krydr kødet med salt og peber, og læg et par kviste rosmarin og timian over.
- Læg mørbraden i en vakuumpose og luk den helt tæt i vakuumpakker.
- Kom kødet ned i din sous vide, og giv den nu halvanden time. Så er den helt perfekt.
- Lav en portion af min hjemmelavede BBQ-marinade - det er ganske nemt.
- Nu kan du enten grill kødet færdig ved direkte varme - eller blot stege den på panden, så mørbraden får stegeskorpe.
- I begge tilfælde pensles kødet med den hjemmelavede BBQ-marinaden undervejs, så det får den perfekte finish. Husk, at kødet jo er tilberedt via sousvide, så det skal blot brunes af sammen med BBQ-marinaden!
Få tilsendt opskriften på mail
Opskrift på svinemørbrad sous vide
Svinemørbrad sous vide er en fantastisk måde at lave mørbrad på, for du får et super mørt stykke kød med masser af smag.
Og prikken over i'et er den hjemmelavede BBQ-marinade, som du pensler mørbraden med når den brunes af.
Det giver altså en rigtig god smag til kødet.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Se flere opskrifter:
- Kylling i sous vide (med temperatur og tid)
- Medister sous vide (opskrift på medisterpølse sousvide)
- Flæskesteg sous vide (bedste opskrift med tid og temperatur)

Servering
Svinemørbrad sous vide kan evt. serveres med mine grillede kartofler med hvidløg og en nem salat med spidskål og æble.
Her kan du i øvrigt se en tabel med temperaturer og tider på alle udskæringer til sousvide.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode





Holger Rørby Madsen skriver
Tak fordi du bruger min opskrift. Del gerne din mening om den her.