Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sous vide › Svinemørbrad sous vide

Svinemørbrad sous vide (opskrift med tid og temperatur)

Billede af svinemørbrad sous vide.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
217
SHARES
FacebookMessenger217PinterestEmailSMS
Indhold
  • Svinemørbrad sous vide
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Kommentarer

Svinemørbrad sous vide

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 1 time t 30 minutter min
Samlet tid: 1 time t 45 minutter min
Her er den perfekte opskrift på svinemørbrad sous vide. Se hvordan du tilbereder mørbraden i vandbad, inklusiv tid og korrekt temperatur til tilberedning.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 kviste rosmarin
  • 2 kviste timian
  • 1 portion BBQ-marinade

Fremgangsmåde

  1. Tænd din sous vide og indstil temperaturen til 58 grader. Tiden skal indstilles til 1 time og 30 minutter. Det er den perfekte måde at tilberede en svinemørbrad sous vide.
  2. Afpuds svinemørbraden så sølvsene og fedt skæres fra. Jo mere ren kødet er, jo mere lækker er svinemørbraden når den serveres. Så brug lige et minut eller to på denne del. Det er ikke så svært. Eller bed slagteren om at afpudse mørbraden.
  3. Krydr kødet med salt og peber, og læg et par kviste rosmarin og timian over.
  4. Læg mørbraden i en vakuumpose og luk den helt tæt i vakuumpakker.
  5. Kom kødet ned i din sous vide, og giv den nu halvanden time. Så er den helt perfekt.
  6. Lav en portion af min hjemmelavede BBQ-marinade - det er ganske nemt.
  7. Nu kan du enten grill kødet færdig ved direkte varme - eller blot stege den på panden, så mørbraden får stegeskorpe.
  8. I begge tilfælde pensles kødet med den hjemmelavede BBQ-marinaden undervejs, så det får den perfekte finish. Husk, at kødet jo er tilberedt via sousvide, så det skal blot brunes af sammen med BBQ-marinaden!

Næringsindhold

Kalorier215kcalKulhydrater13gProtein28gFedt4gMættet fedt2gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt2gTransfedt0.04gKolesterol81mgNatrium1355mgKalium520mgKostfibre0.3gSukker10gVitamin A42IUVitamin C1mgCalcium16mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på svinemørbrad sous vide

Svinemørbrad sous vide er en fantastisk måde at lave mørbrad på, for du får et super mørt stykke kød med masser af smag.

Og prikken over i'et er den hjemmelavede BBQ-marinade, som du pensler mørbraden med når den brunes af.

Det giver altså en rigtig god smag til kødet.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se flere opskrifter:

  • Kylling i sous vide (med temperatur og tid)
  • Medister sous vide (opskrift på medisterpølse sousvide)
  • Flæskesteg sous vide (bedste opskrift med tid og temperatur)
vakuumpakket svinemørbrad til sous vide
Så er svinemørbraden vakuumpakket med rosmarin og timian, og dermed er den klar til turen i sousvide. Her skal den have cirka halvanden time, hvorefter den brunes af. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Servering

Svinemørbrad sous vide kan evt. serveres med mine grillede kartofler med hvidløg og en nem salat med spidskål og æble.

Her kan du i øvrigt se en tabel med temperaturer og tider på alle udskæringer til sousvide.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    oktober 13, 2025 at 7:18 am

    Tak fordi du bruger min opskrift. Del gerne din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • cote de boeuf sous vide
    Cotes de boeuf sous vide (opskrift på kongernes bøf)
  • porre sous vide
    Porre sous vide med tid og temperatur
  • blomkål sous vide
    Blomkål sous vide med tid og temperatur
  • laks sous vide
    Laks sous vide - guide med tid og temperatur

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required