Her kan du se min bedste svinemørbrad opskrift med fløde. Den cremede mørbrad laves i panden med champignon, løg og sennep.
Denne svinemørbrad opskrift med fløde er nem hverdagsmad med masser af smag.
Mørbradskiver brunes godt af, inden den cremede flødesovs med sennep laves. Til sidst kommes mørbradbøfferne tilbage i sovsen, og det hele serveres med ris.
Opskriften er beregnet til fire personer som en hovedret.
Ingredienser til denne svinemørbrad opskrift
1 svinemørbrad
250 gram champignon
3 skalotteløg
3 fed hvidløg
2 spiseskefulde engelsk sauce
5 deciliter piskefløde
2 teskefulde sennep
Salt og friskkværnet peber
1 dusk persille
Fremgangsmåde
- Afpuds svinemørbrad, hvor sener og fedt fjernes. Del derefter mørbraden i små bøffer, der trykkes let flade med hånden.
- Champignon rengøres og deles i kvarte, mens skalotteløg og hvidløgsfed hakkes fint.
- Kom lidt olivenolie på en varm pande, og brun mørbradbøfferne ved en høj varme i et par minutter på hver side, så de får noget kulør. Krydr dem med salt og peber, og læg dem til side på en tallerken.
- Svits så champignon grundigt, hvorefter løg og hvidløg kommes ved sammen med en smule mere olie. Svits det et minuts tid, og tilsæt engelsk sauce sammen med fløde og sennep.
- Lad det koge op, skru derefter ned for varmen igen. Lad flødesovsen creme ind mens den simrer 5-10 minutter, og læg derefter mørbradbøfferne tilbage i panden.
- Smag sovsen til med salt og peber.
- Hak persille fint og vend den i mørbradretten lige inden servering.
Se også mine opskrifter på:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden