Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Svinemørbrad opskrift med fløde

Svinemørbrad opskrift med fløde

En meget lækker svinemørbrad opskrift med fløde og champignon, der serveres med ris. Foto: Madensverden.dk.
Del gerne:
194
SHARES
FacebookMessenger194PinterestEmailSMS
Opdateret: 24. november 2019 - Udgivet: 8. april 2018

Her kan du se min bedste svinemørbrad opskrift med fløde. Den cremede mørbrad laves i panden med champignon, løg og sennep.

Denne svinemørbrad opskrift med fløde er nem hverdagsmad med masser af smag.

Mørbradskiver brunes godt af, inden den cremede flødesovs med sennep laves. Til sidst kommes mørbradbøfferne tilbage i sovsen, og det hele serveres med ris.

Opskriften er beregnet til fire personer som en hovedret.

Ingredienser til denne svinemørbrad opskrift

1 svinemørbrad
250 gram champignon
3 skalotteløg
3 fed hvidløg
2 spiseskefulde engelsk sauce
5 deciliter piskefløde
2 teskefulde sennep
Salt og friskkværnet peber
1 dusk persille

Fremgangsmåde

  1. Afpuds svinemørbrad, hvor sener og fedt fjernes. Del derefter mørbraden i små bøffer, der trykkes let flade med hånden.
  2. Champignon rengøres og deles i kvarte, mens skalotteløg og hvidløgsfed hakkes fint.
  3. Kom lidt olivenolie på en varm pande, og brun mørbradbøfferne ved en høj varme i et par minutter på hver side, så de får noget kulør. Krydr dem med salt og peber, og læg dem til side på en tallerken.
  4. Svits så champignon grundigt, hvorefter løg og hvidløg kommes ved sammen med en smule mere olie. Svits det et minuts tid, og tilsæt engelsk sauce sammen med fløde og sennep.
  5. Lad det koge op, skru derefter ned for varmen igen. Lad flødesovsen creme ind mens den simrer 5-10 minutter, og læg derefter mørbradbøfferne tilbage i panden.
  6. Smag sovsen til med salt og peber.
  7. Hak persille fint og vend den i mørbradretten lige inden servering.

Se også mine opskrifter på:

Helstegt svinemørbrad

Traditionel mørbrad i fad

Svinemørbrad a la wienerschnitzel

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.