• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Svinekød i karry med peberfrugt og ris

Svinekød i karry med peberfrugt og ris

billederesultat for svinekød i karry
Svinekød i karry er en nem og lækker omgang aftensmad, og den nydes med kogte ris. Gd og sund hverdagsmad. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  30. marts 2024 - Udgivet:  30. marts 2024

Del gerne:
264
SHARES
FacebookMessenger264PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Min opskrift på svinekød i karry. Det er en både nem og hurtig ret til aftensmad, som alle i familien kan lide. Med peberfrugt og kogte ris.
  2. Opskrift på svinekød i karry
  3. Svinekød i karry med peberfrugt og ris
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
  8. Relaterede opskrifter
  9. Kylling i karry
  10. Koteletter med ananas og karry i fad
  11. Koteletter i fad med bacon, peberfrugt og fløde
Gå til opskrift

Min opskrift på svinekød i karry. Det er en både nem og hurtig ret til aftensmad, som alle i familien kan lide. Med peberfrugt og kogte ris.

Svinekød i karry er en virkelig lækker og nem hverdagsret, som kan laves med stort set al slags svinekød.

Jeg plejer at bruge koteletter, som jeg skærer i tynde strimler. Fadkoteletter er gode, men du kan også bruge almindelige koteletter eller nakkekoteletter.

Styrken på karrysovsen kan du selv smage til, men tre teskefulde karry plejer at give en smag, som alle i familien kan lide. Hverken for stærk eller for mild.

Opskriften er beregnet som hovedmåltid til fire personer.

Opskrift på svinekød i karry

billederesultat for svinekød i karry

Svinekød i karry med peberfrugt og ris

Min opskrift på svinekød i karry. Det er en både nem og hurtig ret til aftensmad, som alle i familien kan lide. Med peberfrugt og kogte ris.
Bedømmelse
4.8 fra 27 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 20 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 4 små koteletter - ca. 500 gram
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 røde peberfrugter
  • 3-4 tsk karry
  • 1 tsk paprika
  • 2 spsk hvedemel
  • 5 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 håndfuld persille
  • salt og friskkværnet peber
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • 4 små koteletter skæres ud i tynde strimler. Svits svinekødet af i lidt smør i en gryde og tag det op.
  • Svits så 1 løg, 3 fed hvidløg og 2 røde peberfrugteri tern i et par minutter. Tilsæt eventuelt lidt mere fedtstof.
  • Kom 3-4 tsk karry og 1 tsk paprika ved og lad det lige svitse med et minut.
  • Drys 2 spsk hvedemel over og vend det rundt. Tilsæt 5 dl vand og 1 bouillonterning, og lad nu gryderetten simre i 10 minutter.
  • Snit 1 bundt forårsløg fint og og hak også 1 håndfuld persille fint. Vend det lige i din gryde med svinekød med karry, og lad det simre et par minutter mere.
  • Smag til med salt og friskkværnet peber. Evt. også lidt citronsaft.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
258
% Daglig værdi*
Fedt
 
10
g
15
%
Mættet fedt
 
3
g
19
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
4
g
Kolesterol
 
84
mg
28
%
Natrium
 
1322
mg
57
%
Kalium
 
746
mg
21
%
Kulhydrater
 
13
g
4
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
5
g
6
%
Protein
 
29
g
58
%
Vitamin A
 
2231
IU
45
%
Vitamin C
 
86
mg
104
%
Calcium
 
57
mg
6
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Den færdige gryde med svinekød i karry serveres med kogte ris og en let salat med avocado.

Du kan i øvrigt også udskifte svinekød med kylling, hvis du ønsker det.

Brug kyllingebryst fileter, og så er fremgangsmåden den samme.

Relaterede opskrifter

Kylling i karry

4.7 fra 228 stemmer
Nem og lækker opskrift på kylling i karry med ris. Skøn gryderet med kylling, karry, grøntsager og hønsefond - klar på under 25 minutter.
Gå til opskrift
billede med kylling i karry serveret med kogte ris og grøntsager

Koteletter med ananas og karry i fad

4.8 fra 26 stemmer
Den bedste opskrift på koteletter med ananas i fad. Koteletterne krydres med karry, og steges i ovnen i en lækker karrysovs med ananassaft.
Gå til opskrift
billederesultat for koteletter med ananas

Koteletter i fad med bacon, peberfrugt og fløde

4.7 fra 256 stemmer
Nyd en velsmagende klassisk dansk ret med koteletter i fad. Opskriften indeholder bacon, peberfrugt og fløde - en rigtig lækkerbisken.
Gå til opskrift
billederesultat for gammeldags koteletter i fad
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Ole Nissen Petersen

    oktober 06, 2024 at 10:15 am

    hvornår lægger du kødet tilbage i gryden ? kotelet med karry.

    Svar
  2. Karina

    maj 06, 2024 at 7:17 pm

    Du har ikke skrevet hvornår kødet skal i igen. Gætter mig til inden bouillonen.

    Svar
  3. tom zinck nielsen

    oktober 14, 2023 at 6:45 pm

    vedr svinekød i karry : skal grisekødet kun svitses ? vh Tom

    Svar
  4. Klaus

    august 11, 2020 at 11:16 pm

    Hej hvorfor er opskriften ikke til at finde på appen? Syntes desværre der er nogen stykker der ikke er til at finde.
    Ellers meget gode opskrifter:)

    Svar
  5. Anja

    november 15, 2019 at 5:49 pm

    Hej og tak for nogle rigtig gode opskrifter.
    Men hvornår skal peberfrugten i ? Det står der ikke noget om.
    Mvh Anja

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      november 16, 2019 at 7:17 am

      Hej Anja
      Mange tak, og den var lige smuttet. Peberfrugterne skæres i tern og svitses med sammen med løg og hvidløg. Håber det giver mening.
      De bedste hilsner
      Holger

      Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Billede med champagne.

Champagne - hvad er det? Og hvad er forskellen?

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required