Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Svensk kyllingeret

Svensk kyllingeret

billede med svensk kyllingeret
5 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
33
DELINGER
Facebook33PinterestSMSEmailMessenger

Svensk kyllingeret er en lidt sundere variant af den populære pølseret, men her er pølserne udskiftet med kylling, og det smager altså godt.

Svensk kyllingeret er en lækker ret til aftensmad på travle dage til børnefamilien, der vil have lidt god mad.

Inspirationen stammer selvfølgelig fra den klassiske svenske pølseret, men denne opskrift er uden pølser og fløde.

Det gør det til en skøn middagsret, som hele familien kan lide, og som kan laves på cirka en halv time.

Opskriften er beregnet til fire personer, men mængden af de enkelte ingredienser kan varieres efter ønske.

Se også de populære opskrifter på:

  • Pølsegryde
  • Svenske kødboller
  • Pølsehorn

Opskrift på svensk kyllingeret

Svensk kyllingeret

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 8 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Svensk kyllingeret er en lidt sundere variant af den populære pølseret, men her er pølserne udskiftet med kylling, og det smager altså godt.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Svensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g kartofler (i mundrette stykker)
  • 500 g kyllingebryst (i mindre stykker)
  • 2 løg (finthakket)
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 spsk tomatpasta
  • 3 spsk tomatketchup
  • 3 tsk paprika
  • 3 dl mælk
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Kartofler skæres i mindre og mundrette stykker, der kommes i en gryde. Er kartoflerne fine behøver du ikke skrælle dem.
  2. Hæld vand ved til kartoflerne er dækket, kom lidt salt i og kog dem næsten møre under låg.. Det tager ca. 8-10 minutter. Hæld vandet fra.
  3. Imens skæres kyllingebrystkødet i mindre tern, der steges i lidt olie på en meget varm pande. Steges ca. 4-5 minutter, så kødet er næsten gennemstegt.
  4. Tilsæt hakket løg og svits det et lille minuts tid, hvorefter kartoflerne kommes ved. Vendes rundt.
  5. Hæld så hakkede tomater i gryden sammen med tomatpasta, lidt ketchup og paprika.
  6. Tilsæt mælk til en passende konsistens, og det plejer at passe med ca. 3 deciliter mælk.
  7. Lad det koge op, skru ned for varmen, og nu skal en svensk kyllingeret lige simre 5 minutter. Smages til med salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier342kcalKulhydrater39gProtein33gFedt6gMættet fedt2gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt2gTransfedt0.01gKolesterol89mgNatrium1077mgKalium1495mgKostfibre5gSukker13gVitamin A578IUVitamin C47mgCalcium163mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Så er der svensk kyllingeret til hele familien, og den drysses med lidt snittet purløg ved servering.

Tilbehør kan blot være en lækker råkostsalat med spidskål.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required