Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Stuvet spaghetti med kylling og bacon

Stuvet spaghetti med kylling og bacon

stuvet spaghetti med kylling og bacon
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
21
SHARES
FacebookMessenger21PinterestEmailSMS
Opdateret: 30. juni 2024 - Udgivet: 30. juni 2024

Her får du min opskrift på stuvet spaghetti med kylling og bacon. Det er pasta i en let stuvning, og du får en populær ret til aftensmad.

Stuvet spaghetti er en lækker pastaret, der samtidig er ret nem at lave.

Her stuves den kogte spaghetti (eller anden pasta) med sprøde stykker bacon og kylling.

Opskrift på stuvet spaghetti

Opskriften er beregnet til personer, og den tager ikke så lang tid at lave.

Du kan som sagt sagtens udskifte spaghetti med bucatini,. fettucine eller andre typer pasta. Lav eventuelt en hurtig omgang hjemmelavet pasta.

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Stuvet spaghetti med kylling og bacon

5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Kalorier: 689
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 200 g bacon - i små tern
  • 400 g kylling - i mindre tern
  • 1 rødløg - finthakket
  • 400 g spaghetti
  • 1 tsk oregano - tørret
  • 1 håndfuld persille
Stuvning
  • 2 spsk smør
  • 2 spsk hvedemel
  • 5 dl mælk - lidt mere eller mindre
  • muskatnød - revet
  • 1 tsk sukker
  • citronsaft
  • salt og friskkværnet peber
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Stuvning: Kom smør i en lille gryde og lad det smelte. Pisk hvedemel i, og lad det bage i 15-20 sekunder mens du pisker.
  2. Pisk derefter mælk i indtil du har en passende konsistens på din stuvning. Du skal typisk anvende ca. 5 deciliter, men tilpas mængden. Stuvningen skal ikke være hverken for tyk eller tynd. Smag til med lidt sukker, citronsaft, revet muskatnød, salt og friskkværnet peber. Lad stuvningen simre mens du laver resten.
  3. Spaghetti: Kog spaghetti som anvist på pakken. Kog altid pasta, så den stadig har lidt bid. Italienerne kalder det "al dente". Især til denne opskrift på stuvet spaghetti med kylling og bacon.
  4. Varm en pande op og steg bacon næsten sprødt. Er det tørsaltet bacon, skal du måske tilsætte en smule olie.
  5. Kom så kyllingekød i mindre tern ved, og lad det stege indtil kødet er gennemstegt. Det tager 3-4 minutter. Vendes undervejs.
  6. Tilsæt rødløg og lad det svitse med et minuts tid, men uden at løget tager farve.
  7. Vend spaghetti i kylling, bacon og rødløg sammen med lidt oregano.
  8. Tilsæt stuvningen, og vend hakket persille i pastaretten lige inden servering.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 689kcalKulhydrater: 87gProtein: 37gFedt: 21gMættet fedt: 9gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 6gTransfedt: 0.3gKolesterol: 66mgNatrium: 1134mgKalium: 559mgKostfibre: 4gSukker: 11gVitamin A: 538IUVitamin C: 4mgCalcium: 198mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Stuvet spaghetti med kylling og bacon serveres straks - gerne sammen med en lækkert stykke focaccia brød.

Se også mine populære opskrifter på:

Pasta med kødsovs (klassisk spaghetti bolognese)

Spaghetti med bacon og cremet flødesauce

Pasta med aubergine - nem pastaret uden kød

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required