Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Stegte kartofler i ovn med Læsø sydesalt og persille

Stegte kartofler i ovn med Læsø sydesalt og persille

Skønne og lækre stegte kartofler med Læsø sydesalt og æbleeddike. Kartoflerne steges i ovnen i cirka 35 minutter, hvorefter de vendes med friskhakket persille. Foto: Guffeliguf.dk.
4.8 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
288
SHARES
FacebookMessenger288PinterestEmailSMS

Stegte kartofler er altid lækre. Her er en opskrift på ovnkartofler med sydesalt fra Læsø, lidt æbleeddike og friskhakket persille.

Stegte kartofler i ovn er klassisk tilbehør til mange retter, og her er en variant med en god æbleeddike, der giver en dejlig smag til kartoflerne.

Til denne kartoffelret kan du bruge mange typer af kartofler, herunder aspargeskartofler.

Og så kan du servere den alt fra kød til fisk og vegetarbøffer.

Jeg har brugt Læsø sydesalt, da det giver en helt særlig god saltsmag, men du kan sagtens udskifte det med en anden god salt.

Opskrift på stegte kartofler med persille

Stegte kartofler i ovn med Læsø sydesalt og persille

Holger Rørby Madsen
4.8 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 35 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Stegte kartofler er altid lækre. Her er en opskrift på ovnkartofler med sydesalt fra Læsø, lidt æbleeddike og friskhakket persille.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør, Vegetar
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g kartofler mundrette stykker
  • 3 spsk rapsolie
  • 2 spsk æbleeddike
  • 2 tsk salt
  • 1 bundt persille hakket

Fremgangsmåde

  1. Vask og skrub kartoflerne grundigt, men du behøver ikke skrælle dem.
  2. Skær kartoflerne i mundrette stykker, og læg dem i et ildfast fad.
  3. Kom rapsolie, æbleeddike og Læsø sydesalt ved, og vend det godt rundt, så du får fordelt smagen.
  4. Steg nu kartoflerne i en forvarmet ovn ved 210 grader varmluft, hvor de skal have omkring 35 minutter.
  5. Vend dem gerne rundt en gang eller to undervejs, for så bliver de mere sprøde.
  6. Tag kartoflerne ud af ovnen, og vend dem med rigelige mængder friskhakket persille.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Serveringsforslag og andre opskrifter

Server kartoflerne som tilbehør til en god steg, en grillet laks eller disse lækre vegetarfrikadeller.

Her har du en anden opskrift på ovnkartofler, som også smager fantastiske. Og er lige så lette at lave.

Råstegte kartofler i ovn
Her får du en virkelig dejlig og nem opskrift på hele råstegte kartofler i ovn. Kartoflerne snittes og pensles med olie, inden de bages hele.
Se opskriften her
billederesultat for hele råstegte kartofler i ovn
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required