Her får du min opskrift på stegt spidskål med sød chilisauce, som du kan lave på et par minutter. Det er nemt tilbehør til mange retter.
Stegt spidskål med sød chilisauce smager fantastisk godt, og så tager det blot et par minutter at lave.
Desuden er spidskålen jo super sund, og her kan du lave lækkert tilbehør på ingen tid.
Om du skal bruge en hel eller en halv spidskål afhænger naturligvis af hvor stor kålen er, og mængden af sød chilisauce er det samme.
Start med at komme et par spiseskefulde chilisauce ved kålen, og tilsæt lidt mere, hvis du ønsker en mere krydret kål.
Det vigtige ved denne opskrift er, at du ikke giver den stegte spidskål mere end højest et minut - den skal nemlig stadig være lidt sprød.
Se mere indhold:
Opskrift på spidskål med sød chilisauce
Stegt spidskål med sød chilisauce
Ingredienser
- 1 spidskål - snittes fint
- 2 spsk rapsolie - eller anden olie
- 3 spsk sød chilisauce - eller mere
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Del spidskål i kvarte, og skær den hårdeste del af stokken fra. Den skal ikke bruges.
- Snit derefter spidskålen i helt tynde skiver.
- Varm en pande op ved høj varme, og kom et par spiseskefulde rapsolie på panden.
- Tilsæt den snittede spidskål sammen med sød chilisauce. Vend kålen rundt, og steg den hårdt i et lille minuts tid.
- Stegt spidskål med sød chilisauce krydres med salt og friskkværnet peber. Eventuelt også med lidt mere sød chilisauce.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Note
Stegt spidskål med sød chilisauce serveres straks.
Du kan bruge den lækre spidskål med chilismag til de fleste kødretter, herunder frikadeller og culottesteg.
Du mange flere forslag og opskrifter på tilbehør her.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Inge Marcussen
Jeg har flere år med glæde lavet mad efter Jeres spændende opskrifter, men pludselig kan jeg kun følge det første af teksten, for pludselig kommer kommentar , meddelelser, redaktion m.m. Hvorfor ved jeg ikke.vh. Inge