Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Steak house frites - opskrift på store pommes frites!

Steak house frites - opskrift på store pommes frites!

billederesultat for steak house frites
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
99
DELINGER
Facebook99PinterestSMSEmailMessenger

Her får du min opskrift på Steak house frites. Store og hjemmelavede pommes frites, der bare smager super godt. De steges i olie på panden.

Steak house frites er de store og klassiske fritter, der bare smager godt.

De store pommes frites laves af bagekartofler, der skæres ud i stænger.

Metoden kan måske virke lidt besværlig, men det er faktisk ganske nemt at tilberede disse steak house frites, og tiden er det hele værd.

Opskriften er beregnet som tilbehør til fire personer, men mængden afhænger selvfølgelig af hvor vilde I er med fritterne.

Og selvfølgelig skal der en hjemmelavet sauce bearnaise til fritterne.

Opskrift på steak house frites

Steak house frites - opskrift på store pommes frites!

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 5 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Afkøling: 1 time t
Samlet tid: 1 time t 30 minutter min
Her får du min opskrift på Steak house frites. Store og hjemmelavede pommes frites, der bare smager super godt. De steges i olie på panden.
Antal: 4
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 store bagekartofler
  • 1 sjat eddike
  • solsikkeolie
  • flagesalt

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Skær det yderste runde af hver bagekartofler, så du har fire store blokke. Hver blok deles i seks store stænger, for det er rette størrelse til sådanne pommes frites.
  2. Kom kartoffelstængerne i en gryde, hvor der hældes vand ved så det netop dækker kartoflerne. Kom også en god sjat eddike i. Kog nu kartoffelstængerne i 10 minutter, hvorefter vandet hældes fra.
  3. Læg kartoffelstængerne på et rent viskestykke på en bageplade, og stil dem til afkøling.Det tager cirka 30 minutter.
  4. Varm en stor pande (gerne med høj kant) op, og kom solsikkeolie på. Der skal bruges så meget, at kartoffelstængerne svømmer i olien. Og olien skal være middel varm, cirka 120 grader.
  5. Steg nu dine Steak House Frites i cirka 10 minutter, hvorefter de lægges tilbage på bagepladen, hvor du har fjernet viskestykket og stedet lagt et stykke bagepapir. Stil igen til afkøling i 30 minutter.
  6. Nu kan du så stege dine pommes frites færdige lige før de skal spises. Varm panden op (måske skal du tilsætte en smule mere olie), og nu ved en høj varme, så de bliver stegt sprøde.
  7. Kom fritterne i den varme olie og steg dem indtil de er sprøde udvendigt og møre indeni. Afhængig af varmen på panden og olien tager det cirka fem minutter. Men pas på dine pommes frites ikke bliver FOR mørke.
  8. Lægges til afdrypning på et stykke køkkenrulle, hvorefter de er klar til servering. Drysses med flagesalt.

Næringsindhold

Kalorier250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

De varme og sprøde Steak House frites serveres som tilbehør til kalveculotte eller lignende steg, eller til en god bøf.

Eventuelt en tournedos bearnaise.

Se også disse opskrifter:

Tilberedning af frosne pommes frites i ovn (med gode tips)
Her kan du se hvordan du tilbereder færdigkøbte frosne pommes frites i ovn, og hvad du kan gøre for at give dem endnu mere og bedre smag. En hurtig guide.
Se opskriften her
billederesultat for frosne pommes frites i ovn
Pommes frites i ovn
Min opskrift på pommes frites i ovn, der er et sundere alternativ til friturestegte pommes frites. Her får du sprøde og ovnbagte fritter uden friture.
Se opskriften her
billede til pommes frites i ovn
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Lise Lotte skriver

    august 21, 2024 at 11:36 pm

    Virkelig lækre og nemme at lave

    Svar
  2. esther borreskov skriver

    marts 28, 2024 at 6:37 pm

    Kære Holger

    Bedste pomme fritter - ever 😋😋😋😋😋

    venligst
    Esther

    Svar
  3. camillalouise skriver

    marts 20, 2019 at 1:18 pm

    Hej Holger

    Det lyder helt fint.....jeg holder meget af dine opskrifter

    Ha en go dag

    Mvh Camilla

    Svar
  4. camillalouise skriver

    marts 19, 2019 at 9:00 pm

    Hej

    Tak for mange fine opskrifter, dog er jeg ked af at der ikke kan printes ud mere... :o(

    Svar
    • Madensverden.dk skriver

      marts 20, 2019 at 8:14 am

      Hej Camilla
      Mange tak - men bare rolig. Det kan du snart igen. En ny og bedre printfunktion er på vej 🙂
      Bedste hilsner
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af bagt hjertesalat.
    Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)
  • Billede af kartofler med bagepulver.
    Kartofler med bagepulver (et godt trick til sprøde kartofler i ovn)
  • Billede af honningglasereede pastinakker.
    Honningglaserede pastinakker med rosmarin
  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required