• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Forretter › Spinatbund med røget ørred

Spinatbund med røget ørred

Spinatbund med røget ørred
4.7 fra 11 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
854
SHARES
FacebookMessenger854PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  31. december 2023 - Udgivet:  2. marts 2022

Indhold

  1. Her er en opskrift på spinatbund med røget ørred, der er en fantastisk lækker forret med fisk. Forretten smager dog ikke for meget af fisk.
  2. Opskrift på spinatbund med røget ørred
  3. Spinatbund med røget ørred
  4. Noter

Her er en opskrift på spinatbund med røget ørred, der er en fantastisk lækker forret med fisk. Forretten smager dog ikke for meget af fisk.

Spinatbund med røget ørred er en virkelig lækker fiskeforret, som varmt kan anbefales.

Spinatbunden gør retten spiselig for de fleste, og fiskesmagen er bestemt ikke udpræget.

Forretten kan pyntes, så den virkelig tager sig godt ud - og det er også en ret, der sagtens kan bruges som en let frokost eller på en lun sommeraften med et godt glas køligt hvidvin til.

Opskriften er beregnet til 4-6 personer, og røget ørred kan udskiftes med en røget laks. Man kan dog købe røget ørred i de fleste supermarkeder.

Opskrift på spinatbund med røget ørred

Spinatbund med røget ørred
newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden

Spinatbund med røget ørred

4.73 fra 11 stemmer
Her er en opskrift på spinatbund med røget ørred, der er en fantastisk lækker forret med fisk. Forretten smager dog ikke for meget af fisk.
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 40 minutter min
Samlet tid 1 time t 10 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Forret
Køkken: Dansk
Kalorier: 200
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Spinatbund
  • 900 g spinat - frossen, optøet og afdryppet
  • 4 æg
  • 1 dl mælk
  • 100 g mayonnaise
  • salt og friskkværnet peber
Fyld
  • 250 g røget ørred
  • 500 g creme fraiche - 18% er fint
  • 1 bdt. dild - finthakket
  • 0,5 citron - saft
  • salt og friskkværnet peber
Pynt
  • 200 g rejer - gerne store grønlandske rejer
  • 1 pakke røget laks
  • cocktailtomater - i kvarte
  • agurk
  • citron

Fremgangsmåde
 

  1. Pisk æg, mælk og mayonnaise sammen til en masse til din spinatbund med røget ørred.
  2. Tryk væden godt ud af den optøede spinat (optø den evt. i mikroovn med lidt vand) og kom den i blandingen. Det er MEGET vigtigt, at spinaten IKKE indeholder for meget væde!!! Krydr med salt og friskkværnet peber.
  3. Kom massen i en springform (ca. 24-26 cm. i diamater), evt. beklædt med bagepapir og sæt den i en 180 grader varm ovn i ca. 40 minutter. Lad din spinatbund afkøle helt.
  4. Mos den røget ørred fint med en gaffel, så der ingen store stykker er.
  5. Bland med creme fraiche, citronsaft, hakket dild, salt og friskkværnet peber (kan sagtens gøres på forhånd og bare opbevares i en skål i køleskabet.
  6. Kom ørred-blandingen på den helt kolde spinatbund og pynt med røget laks, rejer, tomat, agurk og citron.

Næringsindhold

Kalorier: 200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Den færdige spinatbund med røget ørred serveres straks, og gerne sammen med et stykke flute. Det er en meget velsmagende forret.

Se flere lækre forretter:

Nem forret med parmaskinke, melon og rucola

Forret med røget laks på rugbrødschips med avocado

Svampestuvning på ristet brød - lækker forret

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Inger Lise Deleuran

    december 31, 2023 at 8:19 am

    Hvorfor skriveri ikke størrelsen på den springform, der skal bruges i opskriften til Røget Ørred med Spinat?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      december 31, 2023 at 8:27 am

      Hej Inger Lise
      Det er en opskrift fra Newyorker By Heart, hvor målet ikke var angivet. Jeg har skrevet det ind nu - ca. 24-26 centimeter.
      Alt det bedste - og godt nytår
      Holger

      Svar
  2. Heidi Jacobsen

    marts 02, 2022 at 6:13 pm

    Ser utrolig lækkert ud!

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required